Houtkachels zorgen voor warmte en gezelligheid. Bij Artfire (Hillegom) kan je een prachtige Jydepejsen houtkachel kopen met maar liefst 15% Bol van Voordeel korting - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 03/02/2023

Scroll to top

Top

Houtkachels zorgen voor warmte en gezelligheid. Bij Artfire (Hillegom) kan je een prachtige Jydepejsen houtkachel kopen met maar liefst 15% Bol van Voordeel korting

houtkachel korting Bol van Voordeel Artfire

Houtkachels zorgen voor de ultieme beleving. Niets overtreft het gevoel van zwoele warmte in combinatie met het knisperen van een houtvuurtje. Stelt u zich eens voor dat u tijdens een koude winteravond heerlijk romantisch bij de haard kan gaan zitten en droom helemaal weg. Verder hebben Jydepejsen houtkachels de allerlaagste uitstoot in zijn klasse.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij aanschaf van de Jydepejsen Élegance Classic of junior 15% korting op het toestel, en wilt u ook een draaiplateau voor u dan krijgt u daar maar liefst 50% Bol van Voordeel korting op. Een draaiplateau maakt de houtkachel 360 graden draaibaar.

De prijzen:
• Jydepejsen elegance classic van € 2795,- voor € 2375,-
• Jydepejsen elegance Junior van € 2650,- voor € 2250,-
• Draaiplateau van € 325,- voor € 162,-

houtkachel korting Bol van Voordeel Artfire

Over Jydepejsen
Al zeker 36 jaar maakt Jydepejsen in Denemarken design houtkachels. Deze kachels zijn voorzien van een unieke verbrandingskamer, waardoor al het hout volledig worden opgebrand tot de laatste gloed waardoor deze houtkachels de allerlaagste uitstoot heeft in zijn klasse.
Door de convectie mogelijkheden van deze kachels begint de kachel na het aansteken al vlug warmte af te geven. De warmte verplaatst zich vervolgens op natuurlijke wijze door de luchtstroom en door stralingswarmte.
Jydepejsen heeft zoveel vertrouwen in hun product dat er voor deze kachels een extra lange garantieperiode van 5! jaar geldt

Over Artfire
Artfire is gestart in 2008 en wordt geleid door Nick Obdam. Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid naar een volwaardig full-service bedrijf met een prachtige showroom te Hillegom.
Alle activiteiten omtrent advies, levering en montage kunnen zij voor u verzorgen. Denk hierbij aan 3d ontwerpen en advisering welke haard het beste bij u past en welke wensen u precies heeft. Vervolgens kunnen zij ook de montage verzorgen.

Showroom
In de showroom in Hillegom verwelkomen ze je graag. In de showroom staan modellen opgesteld van M-Design en Faber. Wij hebben de beste en mooiste haarden selectie in onze showroom brandend opgesteld staan.

Wat: 15% korting bij aanschaf van de Jydepejsen Élegance Classic of junior en 50% korting bj aanschaf van een draaiplateau
Waar: Weeresteinstraat 128, Hillegom
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 06-15070706 en info@artfire.nl en www.artfire.nl

 5,839 total views,  2 views today