Uw huisdier met korting steriliseren of castreren bij Mijn Dierenkliniek Lisse en Hillegom - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 28/11/2022

Scroll to top

Top

Uw huisdier met korting steriliseren of castreren bij Mijn Dierenkliniek Lisse en Hillegom

Uw huisdier met korting steriliseren of castreren bij Mijn Dierenkliniek Lisse en Hillegom

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeel pas kun je, bij Mijn Dierenkliniek Lisse en Hillegom, je huisdier laten steriliseren of castreren met 10% korting

Naast deze tijdelijke actie heeft Mijn Dierenkliniek ook een doorlopende aanbieding namelijk 10% op een consult. Meer lezen over deze actie? Klik dan op deze link!

Over Mijn Dierenkliniek
Mijn Dierenkliniek is een moderne kliniek voor gezelschapsdieren. Om de diergeneeskundige kennis en daarmee de zorg zo optimaal mogelijk te maken volgen hun dierenartsen regelmatig nascholingen en cursussen. Mijn Dierenkliniek kenmerkt zich door de tijd die zij voor je huisdier nemen en de extra aandacht dat elk dier verdient.

Goed om te weten is dat mijn Dierenkliniek veelal werken met gasnarcose. Je huisdier wordt in zo’n geval aan een monitor gelegd zodat zij precies kunnen zien wat er gebeurt met de ademhaling en hartslag tijdens de narcose. De zuurstofconcentratie wordt netjes bijgehouden en ook de hoeveelheid koolzuurgas in de uitademingslucht wordt geregistreerd. Een moderne en veilige manier dus.

Omdat zij uitsluitend werken op afspraak, zijn de wachttijden tot een minimum beperkt. Mijn Dierenkliniek beschikt o.a. over: uitgebreide bloedanalyse apparatuur, digitale rontgendiagnostiek, gasnarcose, narcosemonitoring, couveuze, zuurstofkooi, video-endoscopie, echo-apparaat, tandheelkundige apparatuur etc.

Wat: 10% korting op het steriliseren of castreren van je huisdier.
Wanneer: t/m 31 januari 2022
Waar: Vivaldistraat 27A, Lisse (Poelmarkt), Vennipperhof 3 (Pr. Marijkestraat), Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252 – 830 380 (Lisse) en 0252 – 830345 (Hillegom) en www.mijndierenkliniek.nl

 5,044 total views,  1 views today