15% korting op een een compleet ledikant of boxspring bij KELTO Slaapkamercentrum in Noordwijkerhout. Zo volmaakt kan slapen zijn! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 14/07/2020

Scroll to top

Top

15% korting op een een compleet ledikant of boxspring bij KELTO Slaapkamercentrum in Noordwijkerhout. Zo volmaakt kan slapen zijn!

Kelto 15% korting op boxspring of ledikant met Bol van Voordeel

Niets is zo belangrijk voor uw gezondheid, energieniveau en humeur als een goede nachtrust. Bij KELTO Slaapkamercentrum in Noordwijkerhout weten ze daar alles van en met hun uitgebreide kennis en assortiment zorgen zij ervoor dat u elke nacht heerlijk wegdroomt.

Het aanbod
Op vertoon van uw Bol van Voordeelpas krijgt u maar liefst 15% op een compleet ledikant of boxspring. Let op deze Bol van Voordeel actie geldt niet in combinatie met andere acties.

kelto bol van voordeel aanbieding korting

Over KELTO Slaapkamercentrum
Bij KELTO staat service en persoonlijke benadering van de klant voorop. Bij de aankoop van een slaapkamer is het namelijk belangrijk goed te luisteren naar de wensen van de klant. Lichamelijke klachten kunnen niet weg genomen worden maar wel, door hun expertise en jarenlange ervaring op dit gebied, aanzienlijk verlicht worden.

In de ruime showroom (2000 m2) vindt u een selectie van slaapkamers in vele verschillende stijlen. Van nostalgisch tot strak modern, ook in de aanwezige documentatie van niet getoonde modellen is de keus grenzeloos. Ook de jeugd wordt niet vergeten.

Om levertijden zo kort mogelijk te houden hebben zij veel op voorraad. Bovendien bezorgt KELTO in de regio gratis en in veel gevallen (niet alle) is ook het plaatsen en monteren voor hun rekening. Natuurlijk is KELTO een CBW-erkende woonwinkel.

Wat: 15% korting op een compleet ledikant en boxspring
Waar: Gieterij 30, 2211 XK Noordwijkerhout
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252- 341111, info@kelto.nl en www.kelto.nl

 3,918 total views,  4 views today