Lekker eten hoort bij de Kerst. En lekker lunchen en dineren doe je op 2e Kerstdag bij Landgoed Tespelduyn met hun 3- of 4-gangen Kerst-keuzemenu. Daarbij krijg je Bol van Voordeel pashouder ook nog een gratis glas prosecco voor het hele gezelschap! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 28/11/2022

Scroll to top

Top

Lekker eten hoort bij de Kerst. En lekker lunchen en dineren doe je op 2e Kerstdag bij Landgoed Tespelduyn met hun 3- of 4-gangen Kerst-keuzemenu. Daarbij krijg je Bol van Voordeel pashouder ook nog een gratis glas prosecco voor het hele gezelschap!

Lekker eten hoort bij de Kerst. En lekker lunchen en dineren doe je op 2e Kerstdag bij Landgoed Tespelduyn met hun 3- of 4-gangen Kerst-keuzemenu. Daarbij krijg je Bol van Voordeel pashouder ook nog een gratis glas prosecco voor het hele gezelschap!

Sinterklaas gaat al weer bijna naar huis en we maken ons gereed voor Kerst en de Jaarwisseling. Mooie dagen van samenzijn met je dierbaren. En bij samenzijn hoort natuurlijk ook lekker en goed eten. Om optimaal te genieten van 2e Kerstdag heeft onze partner Landgoed Tespelduyn uit Noordwijkerhout een leuke actie.

De actie
Reserveer je nu een tafel voor lunch of diner tijdens tweede Kerstdag bij Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout, dan ontvangen jij en je familie/vrienden GRATIS een lekker glas prosecco bij binnenkomst! Maak de Kerst nog feestelijker, geniet van een overheerlijk 3- of 4-gangen lunch/diner en laat je door de bediening in de watten leggen. Reserveer snel via Tafel Kerst reserveren – Landgoed Tespelduyn

feestdagen Bol van Voordeel

Kerst-keuzemenu

3 gangen € 49,50
4 gangen € 57,50

Tonijntartaar
avocado | radijs | yuzu
of
Steak tartaar
truffelmayonaise | kaantjes
***
Knolselderij-truffelsoep*
bundelzwam
***
Zeewolf
risotto | beurre blanc
of
Duo van hert
biefstuk | sukade | biet | rode wijnsaus
***
Lava cake
chocolade | frambozen | vanille-ijs
of
Kaasplateau
4 internationale kazen | amandel-vijgenbrood

*Alleen bij 4 gangen

Over Landgoed Tespelduyn
Je kunt dagelijks op het Landgoed terecht voor een heerlijke high tea, brunch, high wine, high beer, barbecue, buffet, gangen-diner, walking dinner, shared dining of een spetterende feestavond! Ook kun je voor je huwelijk de officiële huwelijksceremonie laten plaatsvinden in de Trouwzaal of de Trouwtuin.

In ‘t Landhuys zijn er 2 aparte ruimtes; de Huyskamer & de Heerenkamer. Naast ‘t Landhuys ligt ‘t Koetshuys, een ideale ruimte voor grote feesten en partijen! De prachtig aangelegde tuinen van het Landgoed maken de entourage compleet. Tespelduyn maakt je dag er één om nooit te vergeten. Zij nemen graag de tijd om alle wensen en mogelijkheden met je door te nemen en je rond te leiden over het Landgoed.

Wat: Gratis glas prosecco voor het hele gezelschap bij reserveren van een Kerst-keuzemenu
Waar: Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout
Wanneer: 2e Kerstdag 2022
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas.
Reserveren: Tafel Kerst reserveren – Landgoed Tespelduyn of 0252-241333.

 1,624 total views,  2 views today

Next Story

This is the most recent story.