Lekker eten hoort bij de Kerst- & Feestdagenperiode. En lekker eten doe je bij Landgoed Tespleduyn met hun 4-gangen Kerst-keuzemenu. Daarbij krijg je Bol van Voordeel pashouder ook nog een gratis 2e kaartje bij theater De Muze. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 12/12/2018

Scroll to top

Top

Lekker eten hoort bij de Kerst- & Feestdagenperiode. En lekker eten doe je bij Landgoed Tespleduyn met hun 4-gangen Kerst-keuzemenu. Daarbij krijg je Bol van Voordeel pashouder ook nog een gratis 2e kaartje bij theater De Muze.

Lekker eten hoort bij de Kerst- & Feestdagenperiode. En lekker eten doe je bij Landgoed Tespleduyn met hun 4-gangen Kerst-keuzemenu. Daarbij krijg je Bol van Voordeel pashouder ook nog een gratis 2e kaartje bij theater De Muze.

Sinterklaas gaat al weer bijna naar huis en we maken ons gereed voor Kerst en de Jaarwisseling. Mooie dagen van samenzijn met je dierbaren. En bij samenzijn hoort natuurlijk ook lekker en goed eten. Om optimaal te genieten van deze dagen heeft onze partner Landgoed Tespelduyn uit Noordwijkerhout een leuke actie.

De actie
Van 16 t/m 30 december kunt u op Tespelduyn heerlijk culinair genieten van een 4-gangen Kerst-keuzemenu, zowel als lunch als diner. Naar wens ook uit te breiden tot een 5- of 6-gangenmenu. Bij het reserveren van een Kerstmenu krijgen Bol van Voordeel pashouders een voucher voor gratis 2e kaartje bij theater De Muze (Noordwijk).

We verzoeken u wel van te voren te reserveren en aan te geven dat u lid bent van Bol van Voordeel. Reserveren kan via tespelduyn.nl/reserveren of receptie@tespelduyn.nl of 0252-241333.
feestdagen Bol van Voordeel

 

Het Menu
4-gangen Kerstmenu € 49,50

Gekonfijte eendenbout
met cantharellen en schuim van eendenlever
of
Gegrilde tonijn
met kalfspastrami en pomodori-tartaar

***

Wildbouillon
met brioche van pompoen en rode port
of
Verfrissende Spoom
van glühwein

***

Kabeljauw met Pata Negra
en beurre blanc van eekhoorntjes
of
Hert Wellington
met grotchampignons en Preiselbeeren-saus

***

Rijk assortiment internationale kazen
met Kletzenbrood en truffelhoning
of
Macaron van champagne
met cremeux van ruby chocolade, roze peperbesjes en frambozenijs.

Bij de hoofdgerechten serveren wij gegratineerde witlof, gestoofde
Gieser Wildeman peertjes, aardappeltaartje, salade en gebakken aardappeltjes

Over Landgoed Tespelduyn
Bij Landgoed Tespelduyn kun je, het hele jaar door, fantastisch golfen. Indien je reeds in het bezit bent van een Tespelduyn baanpermissie of HCP 54 kun je bij Tespelduyn terecht voor het spelen van de 9-holes Bloembollenbaan. Tevens kun je gebruik maken van ons Training Centre, oefen je slag op de drivingrange of je korte spel op de putting, chipping & pitching greens.

Daar omheen kun je heerlijk genieten van de combinatie van sport en gezelligheid. En als je klaar bent, schuif je lekker even aan voor een drankje of een hapje in het restaurant of op het terras van Tespelduyn.

 

Wat: Gratis 2e kaartje bij theater De Muze (Noordwijk) bij reserveren van een Kerst-keuzemenu
Waar: Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout
Wanneer: van 16 en met 30 december 2018
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas.
Reserveren: tespelduyn.nl/reserveren of receptie@tespelduyn.nl of 0252-241333.

963 totaal aantal vertoningen, 48 aantal vertoningen vandaag