Koop een mooie, stoere of snelle e-bike bij FietsUniek (Hillegom) en krijg als Bol van Voordeel pashouder GRATIS fietsaccessoires t.w.v. 10% van de aankoopwaarde van de e-bike - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 12/12/2019

Scroll to top

Top

Koop een mooie, stoere of snelle e-bike bij FietsUniek (Hillegom) en krijg als Bol van Voordeel pashouder GRATIS fietsaccessoires t.w.v. 10% van de aankoopwaarde van de e-bike

e-bikes Bollenstreek

Nederland is het fietsland bij uitstek en de laatste jaren neemt de populariteit van de e-bike enorm toe. Op zich logisch wat deze fietsen worden steeds betrouwbaarder, stoerder en mooier. Kortom het zijn fietsen die gezien mogen worden. En bij onze partner FietsUniek vind je zeker een e-bike van je dromen.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas kun je bij een aankoop van een e-bike bij FietsUniek fietsaccessoires uitkiezen ter waarde van 10% van het aankoopbedrag van de e-bike. Dus koop je een e-bike van € 1000,- bij FietsUniek (Hillegom) dan kiest u GRATIS voor € 100,- accessoires uit.

e-bikes Bollenstreek


Over FietsUniek

Fietsuniek is de hardst groeiende online fietsenwinkel van Nederland en België. Bij Fietsuniek staat uniek zijn hoog in het vaandel. Uniek in hun assortiment. Van een omafiets of kinderfiets van Fietsuniek tot een complete electrische fiets, het is er in hun online fietsenwinkel. Maar zij gaan verder, veel verder, want zij willen je een unieke positieve koopervaring bezorgen en daarom biedt Fietsuniek een unieke service.

Bezoek FietsUniek Experience Center
Wat FietsUniek nog unieker maakt, is het Experience Center in Hillegom. Hier bieden zij 1200 m2 aan fietsbeleving voor het hele gezin. Zo kun je fietsen testen in een Virtual Reality omgeving, of drinkt een goede kop koffie in onze Bikes & Beans bar. Uiteraard vertellen de unieke adviseurs alles wat je maar wilt weten over je nieuwe fiets. Of laat je gebruikte fiets onderhouden in de professionele werkplaats.

Wat: GRATIS fietsaccessoires t.w.v. 10% van de aankoopwaarde van je e-bike
Waar: Arnoudstraat 10, Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Informatie: info@fietsuniek.nl, www.fietsuniek.nl, 0252-830201
Openingstijden: maandag t/m woensdag van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag 09.00 – 21.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

 

 

 

2,421 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag