Koop voordelig je cartridges en toners bij Teltools. Nu 10% korting! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/05/2023

Scroll to top

Top

No Comments

Koop voordelig je cartridges en toners bij Teltools. Nu 10% korting!

Koop voordelig je cartridges en toners bij Teltools. Nu 10% korting!

Teltools – Hillegom

Wanneer je iets wilt printen, is het natuurlijk fijn als er genoeg inkt in de printer zit. Maar ook al is de inkt op, dan nog hoef je gelukkig niet ver te reizen om nieuwe toners of cartridges aan te schaffen.

De actie
Als pashouder van Bol van Voordeel koop je je toners en cartridges voordelig bij Teltools. Je ontvangt namelijk 10% korting op alle cartridges en toners. Dan kun je weer even vooruit met de inkt!

Over Teltools
Teltools Computers is de computerzaak in de Bollenstreek met vele jaren ervaring. Het bedrijf is gespecialiseerd in systeembeheer voor bedrijven, maar is ook deskundig in onderhoud en reparatie van pc’s, laptops, tablets, voor bedrijven en particulieren.

Laser graveren
Wist je dat je sinds kort ook kan graveren met laser bij Teltools? Wist je dat je tekst kan laseren op: hout, acryl, RVS, messing, aluminium, glas, plexiglas, telefoons etc. Laat iets maken als relatiegeschenk bijv. een wijnkistje of een foto gelaserd op hout. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden, de mogelijkheden zijn uiteindelijk oneindig. Meer weten? Klik op deze link.

Wat: 10% korting op cartridges en toners
Waar: Mariastraat 6, 2181 CT, Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-532122 en info@teltools.nl en www.teltools.nl

Loading

Previous Story

There are no older stories.

Submit a Comment