Pimp je huis! Ramen en kozijnen zijn de ogen van je huis, maak ze nog sprekender met de raamdecoratie van Keje. Nu met 15% Bol van Voordeelkorting - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/02/2023

Scroll to top

Top

Pimp je huis! Ramen en kozijnen zijn de ogen van je huis, maak ze nog sprekender met de raamdecoratie van Keje. Nu met 15% Bol van Voordeelkorting

Pimp je huis! Ramen en kozijnen zijn de ogen van je huis, maak ze nog sprekender met de raamdecoratie van Keje. Nu met 15% Bol van Voordeelkorting

Ramen en kozijnen maken je huis. Niet alleen belangrijk voor het aanzicht van je huis maar ook voor je uitzicht. Een mooi huis kan dan ook niet zonder mooie ramen en kozijnen! En daar weet onze partner Select Windows Bijster alles van en zij kunnen je hierover perfect adviseren.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij Select Windows Bijster uit Hillegom bij aankoop van alle soorten en merken kozijnen maar liefst 15% korting op alle binnenzonwering van Keje Raamdecoratie.

Over Keje Raamdecoratie
KeJe B.V. ontwikkelt en fabriceert kwalitatief hoogwaardige horren en raamdecoratie en heeft zich in 10 jaar tijd ontwikkeld tot een groot maatwerk productiebedrijf van raamdecoratie in Nederland. De levertijd op de vele, standaard kleuren bedraagt slechts een week. Ook in het hoogseizoen.

Over Select Windows Bijster
Bent u op zoek naar kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of houten kozijnen dan bent u bij Select Windows Bijster aan het juiste adres. Naast kunststof kozijnen staan er in hun showroom ook onder meer kunststof deuren, schuifpuien, dakkapellen, balkonbeglazing en vouwwanden tentoongesteld. Stuk voor stuk producten die de kwaliteit van je woning en je woongenot verhogen.

Vanzelfsprekend zijn wij VKG gecertificeerd. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen op het gebied van productie, montage en service van kunststof kozijnen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt. U bent dus verzekerd van de beste kwaliteit en de juiste service.

Wat: 15% korting op alle Keje binnenzonwering bij aankoop van kozijnen
Waar: Satellietbaan 12D, Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-534 772, info@selectwindowsbijster.nl, www.selectwindowsbijster.nl

 8,583 total views,  2 views today