Laat je velgen krasvrij maken bij Autoschade John de Groot. Nu 50% korting! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 20/09/2018

Scroll to top

Top

No Comments

Laat je velgen krasvrij maken bij Autoschade John de Groot. Nu 50% korting!

Laat je velgen krasvrij maken bij Autoschade John de Groot. Nu 50% korting!

Autoschade John de Groot – Lisse

Je kent het vast wel: je moet je auto ergens inparkeren en raakt nèt nog het stoeprandje met je velg. Of je rijdt een parkeergarage binnen en neemt nog even het stoeprandje mee nadat je de slagboom bent gepasseerd. Au… dat zijn lelijke krassen.

De actie
Gelukkig kun je daar makkelijk iets aan laten doen: je velgen weer krasvrij laten maken door Autoschade John de Groot uit Lisse. Normaal kost je dat €250 per velg, maar voor Bol van Voordeelpashouders rekent John de Groot een bedrag van €125 per velg, inclusief BTW! Dat is een korting van 50%!

Spiksplinternieuw
Je velgen zien er weer spiksplinternieuw uit nadat Autoschade John de Groot ze schadevrij heeft gemaakt. Niet alleen is dat een goede opknapbeurt voor je auto, het is ook eens heel handig als je je auto bijvoorbeeld een keer wilt verkopen. Je auto ziet er namelijk een stuk beter presenteerbaar uit met krasvrije velgen.

Autoschade John de Groot
Autoschade John de Groot is sinds 1967 al een begrip op het gebied van schadeherstel. Het bedrijf beschikt over de modernste apparatuur en het nodige vakmanschap om iedere vorm van autoschade snel en efficiënt te repareren. Daarnaast bieden ze je goede en vriendelijke service. Autoschade John de Groot is lid van FOCWA Eurogigant en geeft op alles FOCWA-garantie. Dat betekent dat zij zorgen voor de administratieve afhandeling met de verzekering, maar ook dat zij je garantie geven op de uitgevoerde werkzaamheden. Je kunt ervan uitgaan dat de schade aan je auto wordt hersteld door goed opgeleid personeel. Zo kun jij rustig je auto uit handen geven.

 

Wat: laat je velgen krasvrij maken bij Autoschade John de Groot voor €125,- per velg!
Waar: Meer en Duin 17, 2163 HB Lisse
Wanneer: tot en met 31 maart 2017
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-412310, info@johndegroot.nl en www.johndegroot.nl

mailplus3

 

3,974 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag

Submit a Comment