Lekker dineren met het 2 for 1 drie-gangen keuzemenu voor slechts € 39,50 (dat is € 19,75 p.p.!!) - Landgoed Tespelduyn Noordwijkerhout - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 12/11/2019

Scroll to top

Top

Lekker dineren met het 2 for 1 drie-gangen keuzemenu voor slechts € 39,50 (dat is € 19,75 p.p.!!) – Landgoed Tespelduyn Noordwijkerhout

Tespelduyn 2 for 1 Bol van Voordeel

De chefkok van Landgoed Tespelduyn heeft een heerlijk 3-gangen keuzemenu samengesteld en jij kunt daar samen van genieten voor maar € 39,50 per 2 personen! Dus slechts € 19,75 per persoon. En Bol van Voordeel pashouders maken daarnaast ook nog eens kans op 2x een High Tea op Landgoed Tespelduyn (trekking winnaars begin december 2019).

Over de aanbieding
Voor het voorgerecht kun je kiezen uit Carpaccio Tespelduyn met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas of een lekkere Gnocchi met hazelnoot, champignons, cherry siroop, pompoen en prei. Als hoofdgerecht heb je de keuze uit een Livar roast rib met limoen ketjap en sajour boontjes of Zeebaars met tagliatelle en geroosterde ui. Tot slot kies je als dessert voor Kaasplankje met 3 soorten kazen en vijgenbrood of een taartje van vanille mousse met framboos, bramen, aalbessen en zwarte bessen.

Voorwaarden:
– Aanbieding geldig van 1 t/m 30 november 2019 en 7 dagen per week.
– Alleen geldig bij reservering via e-mail (receptie@tespelduyn.nl) of telefoon (0252-241333) onder vermelding van “Bol van Voordeel”.
– Deze aanbieding geldt tot maximaal 8 personen per reservering.
– Niet in combinatie met andere acties.

Wist je dat Landgoed Tespelduyn ook een leuke Bol van Voordeel golfaanbieding heeft? Meer weten, klik op deze link!

High Tea Tespelduyn Bol van Voordeel
Bol van Voordeel pashouders maken kans op een High Tea voor 2 personen

(trekking winnaars begin december 2019)

Over Landgoed Tespelduyn

Je kunt dagelijks op het Landgoed terecht voor een heerlijke high tea, brunch, high wine, high beer, barbecue, buffet, gangen-diner, walking dinner, shared dining of een spetterende feestavond! Ook kun je voor je huwelijk de officiele huwelijksceremonie laten plaatsvinden in de Trouwzaal of de Trouwtuin.

In ‘t Landhuys zijn er 2 aparte ruimtes; de Huyskamer & de Heerenkamer. Naast ‘t Landhuys ligt ‘t Koetshuys, een ideale ruimte voor grote feesten en partijen! De prachtig aangelegde tuinen van het Landgoed maken de entourage compleet. Tespelduyn maakt je dag er een om nooit te vergeten. Zij nemen graag de tijd om alle wensen en mogelijkheden met je door te nemen en je rond te leiden over het Landgoed.

Wat: Samen lekker dineren voor € 39,50 per 2 personen + kans op een High Tea voor 2 personen
Waar: Tespellaan 53, Noordwijkerhout
Wanneer: de hele maand november 2019
Hoe: Vooraf reserveren via e-mail of telefoon onder vermelding van “Bol van Voordeel”
Reserveren: receptie@tespelduyn.nl, 0252-241333

2,154 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag