Lekker dineren met het 2FOR1 drie-gangen keuzemenu voor slechts €49,50 (dat is €24,75 p.p.!!) – Landgoed Tespelduyn Noordwijkerhout - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 28/11/2022

Scroll to top

Top

Lekker dineren met het 2FOR1 drie-gangen keuzemenu voor slechts €49,50 (dat is €24,75 p.p.!!) – Landgoed Tespelduyn Noordwijkerhout

tespelduyn bol van voordeel

De chef-kok van Landgoed Tespelduyn heeft een heerlijk 3-gangen keuzemenu samengesteld en jij kunt daar samen van genieten voor maar €49,50 voor 2 personen. Dat betekent slechts €24,75 per persoon! Bol van Voordeel pashouders maken daarnaast –op vertoon van hun pas– ook nog eens kans op een High Tea voor 4 personen, ter waarde van €114,-.

Over de aanbieding
Voor het voorgerecht kun je kiezen uit Carpaccio Tespelduyn van ossenhaas, met truffeldressing en Parmezaanse kaas, een heerlijke tartaar van zalm met kimizu, komkommer & kerrie-zoetzuur of als vegetarische optie de bietentartaar met Granny Smith & ui. Als hoofdgerecht heb je de keuze uit een diamanthaas met buikspek, truffeljus, champignons & ui, de heilbot met miso, polenta & beurre blanc of truffelrisotto met Parmezaanse kaas, bundelzwam & rucola. Tot slot kies je als dessert voor de mango passievrucht parfait of het kaasplateau met amandel-vijgenbrood.

Loopt het water je al in de mond?

tespelduyn bol van voordeel

Voorwaarden:

  • Aanbieding geldig van 1 t/m 30 november 2022, van dinsdag tot en met zondag.
  • Alleen geldig bij reservering via de website onder vermelding van “Bol van Voordeel”.
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Deze aanbieding geldt tot maximaal 10 personen.
  • Niet in combinatie met andere acties.

Over Landgoed Tespelduyn
Je kunt dagelijks op het Landgoed terecht voor een heerlijke high tea, brunch, high wine, high beer, barbecue, buffet, gangen-diner, walking dinner, shared dining of een spetterende feestavond! Ook kun je voor je huwelijk de officiele huwelijksceremonie laten plaatsvinden in de Trouwzaal of de Trouwtuin.

In ‘t Landhuys zijn er 2 aparte ruimtes; de Huyskamer & de Heerenkamer. Naast ‘t Landhuys ligt ‘t Koetshuys, een ideale ruimte voor grote feesten en partijen! De prachtig aangelegde tuinen van het Landgoed maken de entourage compleet. Tespelduyn maakt je dag er één om nooit te vergeten. Zij nemen graag de tijd om alle wensen en mogelijkheden met je door te nemen en je rond te leiden over het Landgoed.

Wat: Samen lekker dineren voor €49,50 per 2 personen + kans op High Tea voor 4 personen
Waar: Tespellaan 53, Noordwijkerhout
Wanneer: de hele maand november 2022, van dinsdag tot en met zondag
Hoe: Vooraf reserveren via de website of telefoon onder vermelding van “Bol van Voordeel”
Reserveren: Website, 0252-241333

 956 total views,  2 views today