Lekker eten doe je bij Tespelduyn. Zo kun je heerlijk lunchen en dineren in het geheel vernieuwde Landhuys en ontvang je heel de maand april en mei bij 3-, 4- of 5-gangen Surprisemenu een gratis glas Prosecco! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Lekker eten doe je bij Tespelduyn. Zo kun je heerlijk lunchen en dineren in het geheel vernieuwde Landhuys en ontvang je heel de maand april en mei bij 3-, 4- of 5-gangen Surprisemenu een gratis glas Prosecco!

Tespelduyn Bol van Voordeel

De chef-kok van Landgoed Tespelduyn heeft weer een heerlijk 3-, 4- of 5-gangen keuzemenu samengesteld en vanwege de heropening van ’t Landhuys heeft hij ook een hele nieuwe menukaart samengesteld. Geniet bij al dit lekkers van een bruisend glas Prosecco!

De actie

Tespelduyn ontvangt weer vol trots hun gasten in ’t vernieuwde Landhuys. Reserveer in de maand april en mei een tafel voor minimaal 4 personen om van het 3-, 4- of 5-gangen Surprisemenu te genieten. Aanschouw het nieuwe restaurant, geniet van de nieuwe kaart en ontvang bij binnenkomst een gratis glaasje Prosecco! Reserveren – Landgoed Tespelduyn

SURPRISE-KEUZEMENU

3-gangen €48
voor · hoofd · dessert (+4 indien kaasplateau)
4-gangen €56
voor · tussen · hoofd · dessert (+4 indien kaasplateau)
5-gangen €68
voor · tussen · hoofd · kaasplateau · dessert

Tespelduyn Bol van Voordeel

Over Landgoed Tespelduyn
Je kunt dagelijks op het Landgoed terecht voor een heerlijke high tea, brunch, high wine, high beer, barbecue, buffet, gangen-diner, walking dinner, shared dining of een spetterende feestavond! Ook kun je voor je huwelijk de officiële huwelijksceremonie laten plaatsvinden in de Trouwzaal of de Trouwtuin.

In ‘t Landhuys zijn er 2 aparte ruimtes; de Huyskamer & de Heerenkamer. Naast ‘t Landhuys ligt ‘t Koetshuys, een ideale ruimte voor grote feesten en partijen! De prachtig aangelegde tuinen van het Landgoed maken de entourage compleet. Tespelduyn maakt je dag er één om nooit te vergeten. Zij nemen graag de tijd om alle wensen en mogelijkheden met je door te nemen en je rond te leiden over het Landgoed.

Wat: Gratis glas Prosecco voor het hele gezelschap bij het Surprisemenu
Waar: Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout
Wanneer: in de maanden april en mei 2023
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas.
Reserveren: Reserveren – Landgoed Tespelduyn of 0252-241333.

Loading