Lekker lunchen of dineren met het 2 for 1 drie-gangen keuzemenu voor slechts € 39,50 (dat is € 19,75 p.p.!!) - Landgoed Tespelduyn Noordwijkerhout - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 14/07/2020

Scroll to top

Top

Lekker lunchen of dineren met het 2 for 1 drie-gangen keuzemenu voor slechts € 39,50 (dat is € 19,75 p.p.!!) – Landgoed Tespelduyn Noordwijkerhout

Lekker lunchen of dineren met het 2 for 1 drie-gangen keuzemenu voor slechts € 39,50 (dat is € 19,75 p.p.!!) – Landgoed Tespelduyn Noordwijkerhout

De chefkok van Landgoed Tespelduyn heeft een heerlijk 3-gangen keuzemenu samengesteld en jij kunt daar samen van genieten voor maar € 39,50 per 2 personen! Dus slechts € 19,75 per persoon. En Bol van Voordeel pashouders maken daarnaast ook nog eens kans op 2x een High Tea op Landgoed Tespelduyn (trekking winnaars begin maart 2020).

Over de aanbieding
Voor het voorgerecht kun je kiezen uit gekonfijte kalfsrib met aardappelsalade, peterselie-mayonaise en tafelzuur of knolselderijsoep met créme fraîche, hazelnoot en salie. Als hoofdgerecht heb je de keuze uit Porchetta 5 spices met honing, sesam en shii take of winter kabeljauw met risotto, basilicum en langoustine-saus. Tot slot kies je als dessert voor pure chocolade mousse met rozemarijn en mango of een koffie compleet.

Voorwaarden:
– Aanbieding geldig van 1 t/m 29 februari 2020 en 7 dagen per week.
– Alleen geldig bij reservering via e-mail (receptie@tespelduyn.nl) of telefoon (0252-241333) onder vermelding van “Bol van Voordeel”.
– Deze aanbieding geldt tot maximaal 8 personen per reservering.
– Niet in combinatie met andere acties.

Wist je dat Landgoed Tespelduyn ook een leuke Bol van Voordeel golfaanbieding heeft? Meer weten, klik op deze link!

High Tea Tespelduyn Bol van Voordeel
Bol van Voordeel pashouders maken kans op een High Tea voor 2 personen  (trekking winnaars begin maart 2020).


Over Landgoed Tespelduyn

Je kunt dagelijks op het Landgoed terecht voor een heerlijke lunch, high tea, brunch, high wine, high beer, barbecue, buffet, gangen-diner, walking dinner, shared dining of een spetterende feestavond! Ook kun je voor je huwelijk de officiele huwelijksceremonie laten plaatsvinden in de Trouwzaal of de sprookjesachtige Trouwtuin.

In ‘t Landhuys zijn er 2 aparte ruimtes; de Huyskamer & de Heerenkamer. Naast ‘t Landhuys ligt ‘t Koetshuys, een ideale ruimte voor grote feesten en partijen! De prachtig aangelegde tuinen van het Landgoed maken de entourage compleet. Tespelduyn maakt je dag er een om nooit te vergeten. Zij nemen graag de tijd om alle wensen en mogelijkheden met je door te nemen en je rond te leiden over het Landgoed.

Wat: Samen lekker lunchen of dineren voor € 39,50 per 2 personen + kans op een High Tea voor 2 personen
Waar: Tespellaan 53, Noordwijkerhout
Wanneer: de hele maand februari 2020
Hoe: Vooraf reserveren via e-mail of telefoon onder vermelding van “Bol van Voordeel”
Reserveren: receptie@tespelduyn.nl, 0252-241333

 5,563 total views,  2 views today