Lekkere wijn hoeft niet duur te zijn. Geniet van heerlijke Chileense wijnen (Wijnhuis Viña Carmen) voor een smakelijke prijs. Bij onze partner Drinxx uit Noordwijk en Voorhout. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/05/2023

Scroll to top

Top

Lekkere wijn hoeft niet duur te zijn. Geniet van heerlijke Chileense wijnen (Wijnhuis Viña Carmen) voor een smakelijke prijs. Bij onze partner Drinxx uit Noordwijk en Voorhout.

carmen Bodega Bol van Voordeel Drinxx

Genieten van het leven dat willen we allemaal en voor veel mensen hoort bij dat ‘Goede Leven’ een lekker wijntje. Onze partner Drinxx met vestigingen in Noordwijk en Voorhout helpt daarbij met mooie en smakelijke aanbiedingen speciaal voor Bol van Voordeel pashouders.

De actie:
Op vertoon van  je Bol van Voordeelpas krijg je bij Drinxx (Noordwijk en Voorhout) 10% korting op hun gehele assortiment van Carmen. Er zijn 3 lijnen van Carmen Wijnen namelijk: Insigne, Premier en Gran Reserva. Tevens heeft Drinxx een aantal speciale wijnen van deze geweldige bodega in huis.

carmen Bodega Bol van Voordeel Drinxx

Over Wijnhuis Viña Carmen
Carmen is de oudste van de nu nog in de Chileense wijnbouw actieve bodega’s. Het huis is in 1850 opgericht door Chistian Lanz, die de wijnmakerij heeft benoemd naar zijn geliefde vrouw Carmen. Tot 1987 leidde het een vrij onopvallend bestaan. Toen werd het echter overgenomen door de Claro familie, als mede-eigenaar ook betrokken bij bedrijven als Santa Rita en Los Vascos. Er kon flink worden geïnvesteerd, en men maakte van de gelegenheid gebruik om een van de modernste wijnbedrijven van Chili neer te zetten.

In 1994 is de druivensoort carménère herontdekt in de wijngaarden van Carmen. Lang werd gedacht dat deze druivensoort was uitgestorven, vanwege de druifluis (Phylloxera Vastatrix in 19 eeuw), maar onderzoek wees uit dat de druif nog wel degelijk stond aangeplant in de Alta Maipo Valley wijngaarden eigendom van Carmen. Sinds de herontdekking is de carménère druif uitgegroeid tot de kenmerkende soort voor de Chileense wijnbouw. Bij Drinxx te proeven!

Carmen heeft een professioneel team van oenologen, onder leiding van María del Pilar González. Naast de jonge wijnmaker Alvaro Espinoza is recent Emily Faulconer aangenomen voor het premium assortiment van Carmen heeft overgenomen. Zij studeerde als landbouwingenieur af aan de Universidad Católica de Chile en werkte in wijnhuizen in de Verenigde Staten (Cakebread Cellars), Nieuw-Zeeland (Trinity Hill Winery) en Frankrijk (Chateau Canon). Faulconer legt de nadruk legde op de productie van goede wijnen met een gevoel van oorsprong.

Over Drinxx:
Drinxx werd in 1989, als Drinkland, opgericht met het doel om een uitgebreid assortiment te voeren in combinatie met exclusiviteit en kwaliteit. Daarnaast stellen ze hoge eisen aan de vakbekwaamheid van hun personeel. Wereldwijd kopen zij hun dranken in; verrassend in kwaliteit en prijs.

Na al die jaren later zijn deze uitgangspunten nog steeds van kracht. Elke week opnieuw toetsen ze hun assortiment aan eventueel nieuw aanbod, vergelijken zij de kwaliteiten van de aanbieders waarbij balans in het assortiment belangrijk is. Ze zijn geen bedrijf dat achter elke markthype aanholt. Misschien zijn ze zelfs een beetje behoudend. Drinxx is er wel voor jou; een betrouwbaar, vakkundig en klantgericht bedrijf.

Wat: 10% korting op het gehele assortiment van het Wijnhuis Viña Carmen bij Drinxx
Waar: Maarten Kruytstraat 24, Noordwijk en Jacoba van Beierenhof 28, Voorhout.
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 071 – 361 21 82 en www.drinkland.nl

carmen Bodega Bol van Voordeel Drinxx

 

 

 

Loading