Lente voordeel bij Bouckaert Slaapcomfort. Bijna 40% korting op het eiken white wash ledikant ‘Gent’. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 06/12/2021

Scroll to top

Top

Lente voordeel bij Bouckaert Slaapcomfort. Bijna 40% korting op het eiken white wash ledikant ‘Gent’.

Bol van voordeel Bouckaert Slaapcomfort

Niets is zo belangrijk voor uw gezondheid, energieniveau en humeur als een goede nachtrust. Bij Bouckaert Slaapcomfort in Noordwijkerhout weten ze daar alles van en met hun uitgebreide kennis en assortiment zorgen zij ervoor dat je elke nacht heerlijk wegdroomt.

Het aanbod
Bij Bouckaert Slaapcomfort krijg je bijna 40% korting (nu voor €1.355,- i.p.v. €2.215,-) op het white wash ledikant Gent (160 x 200 cm) incl. 28 lats lattenbodem, 2 pocketveermatrasen, 21 cm dik, 7-zones afgedekt met hoogwaardig koudschuim, soepel of stevig.  Let op deze Bol van Voordeel actie geldt niet in combinatie met andere acties. Grotere maten zijn verkrijgbaar tegen een kleine meerprijs.

Wist je dat Bouckaert Slaapcomfort ook een permanente Bol van Voordeel aanbieding heeft? Meer weten? Klik op deze link!

Bouckaert Slaapcomfort 15% Bol van Voordeel korting

Over Bouckaert Slaapcomfort
Bouckaert Slaapcomfort is de winkel van Rob en Miriam Bouckaert. Rob zit al meer dan 35 jaar in de beddenbranche en heeft bij diverse beddenwinkels zijn ervaring opgedaan. In omgeving Noordwijkerhout is hij inmiddels een bekend gezicht. Samen met zijn vrouw, Miriam die ruim 20 jaar ervaring heeft, zijn zij hun droom achterna gegaan door 2 jaar geleden hun eigen beddenzaak te beginnen. Zoals je van hen wellicht gewend bent, gaat hun service erg ver. Pas als de klant tevreden is, zijn zij dat ook!

Voor hun klanten doen ze letterlijk en figuurlijk alles zo komen zij bijvoorbeeld zelf je aangekochte bed plaatsen, dus geen vreemde mensen over de vloer. Ook kunnen klanten hen bellen en dan gaan zij naar hun toe als ze dat willen. Natuurlijk is Bouckaert Slaapcomfort een CBW-erkende woonwinkel.

Wat: Bijna 40%  korting op het white wash ledikant Gent (160 x 200 cm)
Waar: Smederij 2, 2211 SM Noordwijkerhout
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252- 745083, info@bouckaertslaapcomfort.nl en www.bouckaertslaapcomfort.nl

 1,132 total views,  6 views today