Tuinliefhebbers opgelet! Geniet tijdens het shoppen van een gratis tweede kopje koffie bij Intratuin Lisse. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/09/2022

Scroll to top

Top

Tuinliefhebbers opgelet! Geniet tijdens het shoppen van een gratis tweede kopje koffie bij Intratuin Lisse.

intratuin lisse Bol van Voordeel

Of je nu groene vingers hebt of niet: bij onze partner Intratuin Lisse slaag je altijd. Je kunt er heerlijk neuzen tussen de vele tuin- en kamerplanten, de mooiste woonaccessoires en een uitgebreid assortiment huisdierartikelen. En heb je advies nodig? Dan staat het team van Intratuin Lisse direct voor je klaar. Even bijkomen van het shoppen kan in het Tuincafé, waar je geniet van de verse koffie, een lekkere punt taart en een huisgemaakt ontbijt of lunch.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij het Tuincafé van Intratuin Lisse het tweede kopje koffie gratis.

Wist je dat je ook kunt ontbijten in het Tuincafé! Voor slechts €3,50 geniet je van een heerlijke start van de dag, inclusief een glaasje verse jus d’orange. Je kan het ontbijt bestellen van maandag t/m zaterdag, tussen 09:30 en 10:30 uur.

intratuin Bol van Voordeel

Over Intratuin Lisse

In het hart van de Bollenstreek ligt onze partner Intratuin Lisse. Een walhalla voor de tuinliefhebber! Met een uitgebreid assortiment voor tuin, thuis en dier zijn zij het grootste tuincentrum van de regio. En heb je vragen over jouw tuin, kamerplanten of interieur? Ze staan zeven dagen per week voor je klaar met een passend en professioneel advies.

Iedere dag informeren ze hun bezoekers over de mogelijkheden van een gezonde, groene omgeving en inspireren zij ze met ideeën voor binnen en buiten. Zo willen ze de prachtige Bollenstreek nóg groener maken en een serieuze bijdrage leveren aan het behoud van onze natuur!

Wist je dat Intratuin Lisse een gloednieuwe vestiging is? In het voorjaar van 2022 werd de prachtige winkel geopend. En ze zijn nog niet klaar! Ze bouwen hard verder om in de herfst de totale winkeloppervlakte van 15.000m2 in gebruik te kunnen nemen en de mooiste kerstshow van de regio te openen.

Het team van Intratuin Lisse kan niet wachten je te mogen verwelkomen in de winkel. Tot snel!

De openingstijden:
Maandag                   09.30 – 17.30 uur
Dinsdag                     09.30 – 17.30 uur
Woensdag                 09.30 – 17.30 uur
Donderdag                09.30 – 21.00 uur
Vrijdag                       09.30 – 21.00 uur
Zaterdag                    09.30 – 17.30 uur
Zondag                      12.00 – 17.00 uur

intratuin Bol van Voordeel

Wat: Gratis 2e kopje koffie in het Tuincafé van Intratuin Lisse
Waar: Heereweg 350, 2161 CC Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 071-532 2203, info@lisse.intratuin.nl, www.intratuin.nl/intratuin-lisse

 672 total views,  104 views today