De leukste hotels in Nederland en Europa voor de leukste prijs met de Bol van Voordeel HotelVoucher - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/05/2023

Scroll to top

Top

De leukste hotels in Nederland en Europa voor de leukste prijs met de Bol van Voordeel HotelVoucher

De leukste hotels in Nederland en Europa voor de leukste prijs met de Bol van Voordeel HotelVoucher

Lekker een weekendje weg of beter nog meerdere weekendjes weg in Nederland of ergens anders in Europa wie wil dat nou niet? Zeker al dit ook nog eens tegen een hele scherpe prijs kan!

Met de Bol van Voordeel HotelVoucher kan dit nu en je kan de HotelVoucher voor maar liefst 3 weekendjes weg gebruiken! Leden kunnen er ook voor kiezen om alle nachten aan elkaar te plakken en in één hotel te verblijven of deze HotelVoucher te gebruiken voor een of meer tussenstops op mooie plekjes tijdens een (rond)reis.

De actie
Deze voucher kost €49,- en hiervoor krijgen pashouders 3x een verblijf van 2 nachten in een tweepersoonshotelkamer op basis van logies in Europa tot en met 4 sterren. Het enige is dat Bol van Voordeel leden €17,50 per persoon, per nacht extra moet betalen (af te rekenen via creditcard of iDeal bij de boeking). Je kan de Bol van Voordeel Hotelvoucher op elke dag van de week gebruiken.

Er zijn vele duizenden deelnemende hotels. Deelnemende hotelketens zijn o.a.:

·        NH Hotels

·        Accor

·        Ibis

·        Holiday Inn

·        Tryp

·        Melia

·        Barcelo

·        Iberostar

Na betaling krijgt men een voucher per mail, binnen 2 weken, gestuurd met 3 boekingscodes (1 code per 2 nachten) en met deze codes kan men via de boekingswebsite de hotels boeken. De voucher is maximaal 1 jaar geldig. Er zijn geen voorwaarden aan verbonden zoals verplicht eten in het hotel.

Let op: de Bol van Voordeel Hotelvoucher geeft geen garantie voor een bestemming of hotel op een vooraf bepaalde datum en is enkel geldig voor de hotels die beschikbaar zijn op de daarvoor bestemde boekingswebsite. De Hotelvouchet is niet geldig in combinatie met andere cadeaukaarten

Wat: 3x een verblijf van 2 nachten in een tweepersoonshotelkamer op basis van logies in Europa tot en met 4 sterren voor €49,- + €17,50 per persoon, per nacht.
Hoe: aanvragen via de website, tijdens het boeken de codes invullen

 

Vul het formulier hieronder in om de Bol van Voordeel Hotelvoucher aan te schaffen:

Bol van Voordeel Hotelbon

Loading