Maar liefst 33% korting op kibbeling bij Baaij Visspecialist, incl. gratis saus! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 21/01/2019

Scroll to top

Top

Maar liefst 33% korting op kibbeling bij Baaij Visspecialist, incl. gratis saus!

Kibbeling-baaij-catering-aanbieding

De meeste Nederlanders zijn gek op vis. En we hebben met z’n allen behoorlijk wat kennis in huis als het gaat om vis. Niet gek ook, want de kustlengte van Nederland is zo’n 523 kilometer. En kun je de zee Nederlands grootste natuurgebied noemen. Met allerlei soorten schelpdieren, vissen, garnalen en krabben.

De actie
Pashouders van Bol van Voordeel kunnen ieder dag wel omdopen tot visdag. Iedere dag krijg je namelijk op vertoon van je Bol van Voordeelpas 33% korting op 500 gram kibbeling bij Baaij! In plaats van €7,50 betaal je €5,00 voor een halve kilo en je krijgt er gratis saus bij.

Wist je dat het zusterbedrijf ‘Baaij Meat’ ook een mooie Bol van Voordeel aanbieding heeft. Klik op deze link voor meer info.

Over Visspecialist Baaij
Naast de vertrouwde vis en visspecialiteiten heeft Visspecialist Baaij zich de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in het bereiden en verzorgen van luxe hapjesschalen, uitgebreide warme en koude buffetten, kant-en-klare maaltijden, menu´s en heerlijke afsluiters. Heeft u vragen of heeft u binnenkort een feestje? Bij Baaij staat men altijd voor u klaar!

Wat: 33% korting op 500 gram kibbeling en gratis saus
Waar: Kanaalstraat 57, 2161 JC in Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-413475 en info@baaijvis.nl en www.baaijvis.nl

baaij-visspecialist-logo

 

5,399 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag