Looijestijn Tweewielers - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 06/06/2023

Scroll to top

Top

Looijestijn Tweewielers

moederdag-actie-damesfietsen-looijestijn-tweewielers-afbeelding-4

Er bestaan ontzettend veel moeders. Grappige moeders, sportieve moeders, zorgzame moeders, realistische moeders, wijze moeders, lieve moeders, vriendinmoeders, schoonmoeders. En voor al die moeders is het binnenkort weer Moederdag. Een dag dat we ze even extra in het zonnetje zetten.

De actie
En of je moeder nu sportief is, de fiets als boodschappenwagen gebruikt, of gewoon heerlijk uren in de duinen kan fietsen: voor elke soort moeder kun je bij Looijestijn Tweewielers terecht voor een leuke damesfiets. En speciaal voor Moederdag ontvang je op alle damesfietsen op vertoon van je Bol van Voordeelpas 15% korting. Dit geldt op alle damesfietsen die op voorraad staan. De actie is geldig van 1 mei tot en met 8 mei 2016.

moederdag-actie-damesfietsen-looijestijn-tweewielers-afbeelding-1 moederdag-actie-damesfietsen-looijestijn-tweewielers-afbeelding-2

Samen fietsen
De korting geldt echt op alle damesfietsen: sportfietsen, e-bikes, transportfietsen, mountainbikes… Leuk om je moeder mee te verrassen! Zelf ook meefietsen? Dan kun jij gebruik maken van de standaard actie van Looijestijn. Die vind je hier.

Over Looijestijn Tweewielers
Looijestijn Tweewielers is een fietsenspeciaalzaak in Noordwijkerhout waarbij kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. De winkel word gerund door Gerard en Walter Looijestijn, een echt familiebedrijf met veel ervaring. Ze vertellen je met plezier alles over fietsen en adviseren je graag. Looijestijn Tweewielers heeft een compleet assortiment aan fietsen in de winkel staan en komt ook op het gebied van fietsaccessoires niets tekort.

Wat: 15% korting op een nieuwe fiets
Waar: Havenstraat 50, 2211 EJ in Noordwijkerhout
Wanneer: 1 mei tot en met 8 mei 2016
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252 37 68 11, ltfiets@hotmail.com en www.looijestijntweewielers.nl

Logo_Header_Looijestijn_DEF2