Maak gebruik van deze bijzondere Bol van Voordeel aanbieding: een GRATIS McDonalds sollicitatiemenu bij McDonalds Hillegom. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 21/03/2023

Scroll to top

Top

Maak gebruik van deze bijzondere Bol van Voordeel aanbieding: een GRATIS McDonalds sollicitatiemenu bij McDonalds Hillegom.

Maak gebruik van deze bijzondere Bol van Voordeel aanbieding: een GRATIS McDonalds sollicitatiemenu bij McDonalds Hillegom.

Voor jong en “oud” werken wanneer en hoe lang jij wil, dagelijks mogelijk in de dynamische omgeving van McDonald’s Hillegom. Lijkt het je wat om ons gezellige team te versterken, kom dan bij ons op gesprek om te kijken wat je mogelijkheden zijn. Na afloop van je sollicitatie gesprek krijg je ieder geval een McDonald’s menu naar keuze GRATIS.

Whats app of bel naar Medina 06-82463549 voor een afspraak en GRATIS menu, tot snel!

Bij McCafe Hillegom kan je ook gebruik maken van een andere Bol van Voordeel aanbieding namelijk: op vertoon van je Bol van Voordeel krijg je maar liefst 50% korting op alle soorten koffie, van een lekker bakje koffie tot een Large Caffè Latte. Natuurlijk zijn alle koffies bereid met passie en met versgemalen 100% arabica bonen. Daarnaast is al hun koffie en thee afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.

Wist je dat McCafé naast lekkere koffie ook overheerlijke patisserie verkoopt zoals een smakelijke donuts, verse croissants en overheerlijke brownies.

Over McDonalds Hillegom
Iedereen is van harte welkom in het restaurant, zowel binnen als op het terras. Natuurlijk kun je ook van je favoriete McDonald’s producten genieten met McDrive of Take Out.

 1,320 total views,  6 views today