Maak je bumper weer krasvrij met de Bol van Voordeel aanbieding van garage Bandeko (Lisse) - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 24/07/2019

Scroll to top

Top

Maak je bumper weer krasvrij met de Bol van Voordeel aanbieding van garage Bandeko (Lisse)

Bandeko bumper bol van voordeel

Je kent het vast wel: je moet je auto ergens inparkeren en raakt met je bumper net een paatlje of iets dergelijks. Of je rijdt een parkeergarage binnen en neemt nog even het zijkantje mee nadat je de slagboom bent gepasseerd. Au… dat zijn lelijke krassen.

De actie
Gelukkig kun je daar makkelijk iets aan laten doen: laat je bumper weer krasvrij laten maken door garage Bandeko uit Lisse. Speciaal voor Bol van Voordeelpashouders rekent Bandeko een bedrag van slechts €100,- per bumper, inclusief BTW*

*) Prijs per bumperdeel (25%) voor krassen, bij deuken, scheuren, demontage herstellen tegen meerprijs. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. 

Je bumper ziet er weer spiksplinternieuw uit nadat Bandeko de schade heeft hersteld met een ontzichtbaar uitgevoerde deelreparatie. Niet alleen is dat een goede opknapbeurt voor je auto, het is ook eens heel handig als je je auto bijvoorbeeld een keer wilt verkopen.

Wist je dat garage Bandeko ook een andere Bol van Voordeel aanbieding heeft? Meer info, klik op deze link!

Bandeko bumper bol van voordeel

Over Bandeko
Bandeko biedt meer dan de naam doet vermoeden!
Bandeko is een onafhankelijk banden- en auto- servicebedrijf en bestaat in de huidige samenstelling reeds meer dan 25 jaar. Hun doelstellingen zijn tevreden klanten, eerlijke prijzen en goede kwaliteit leveren.

De afgelopen jaren zijn er grote stappen gemaakt richting een professionele en klantgerichte organisatie, komende vanuit het specialisme van gebruikte autobanden in de jaren tachtig. Nu is Bandeko een RDW erkend bedrijf op een moderne verzorgde locatie.

Wat: Bumper krasvrij maken voor slechts € 100,-
Waar: Vennestraat 33, Lisse
Wanneer: tot en met 30 juni
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: Bel voor afspraak 0252-419301, lisse@bandeko.nl en www.bandeko.nl

Bandeko bol van voordeel korting

 

1,398 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag