Maar liefst 20% Bol van Voordeelkorting op de mooiste zijden bloemencreaties van Moos Natuurlijk. Bloemen die altijd 'stralend' blijven!! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Maar liefst 20% Bol van Voordeelkorting op de mooiste zijden bloemencreaties van Moos Natuurlijk. Bloemen die altijd ‘stralend’ blijven!!

bol van voordeel moos natuurlijk

Hoe leuk is het als je thuis komt en er staat een heerlijk vrolijk boeket bloemen in een mooie vaas op je te wachten om je te verwelkomen. Beter thuis komen kan haast niet! Het jammere van verse bloemen is dat de pret van dit mooie boeket vaak van korte duur is. Zonde, want mooie verse bloemen kosten een aardige duit! Gelukkig is daar nu de ideale oplossing voor, namelijk de mooiste creaties van de beste kwaliteit zijden bloemen van Moos Natuurlijk.

De actie
Verwen jezelf, of iemand anders, met een creatie van Moos Natuurlijk, de mooiste creaties gemaakt van zijden bloemen. Een echte eye-catcher in huis, op iedere tafel of op het kookeiland. Door het gebruik van de mooiste zijden bloemen blijven de creaties van Moos Natuurlijk er mooi en stralend uitzien.
Als Bol van Voordeel lid krijg je maar liefst  20% korting op een zijden bloemencreatie van € 300,– (incl. vaas). Dus je betaalt hier slechts € 240,- voor.

Over zijden bloemen
Zijden bloemen hebben ten opzichte van verse bloemen een aantal mooie voordelen:

  • Tegenwoordig zijn ze niet van echt meer te onderscheiden,
  • Zijden bloemen zijn duurzaam en verwelken nooit. Ze staan altijd te ‘stralen’,
  • In vergelijking met verse bloemen ben je goedkoper uit,
  • Zijden bloemen zijn onderhoudsvrij,
  • Er zijn creaties mee mogelijk die met verse bloemen niet te realiseren zijn.

Over Moos Natuurlijk
Met haar ervaring en creativiteit breng Moos sfeer en beleving in iedere ruimte met op maat gemaakte en verrassende creaties van zijden bloemen en planten. Zij ziet direct hoe een ruimte nog beter tot zijn recht komen, puur en alleen door toevoeging van natuurlijke elementen en styling.

Haar ervaring  heeft ze opgedaan door, samen met andere Flower Artists, jarenlang over de wereld te reizen om in steden als Parijs, Milaan en New York de mooiste creaties te maken voor feestelijke openingen van de meest luxe winkels ter wereld, fantastische huwelijken van popsterren en andere zeer exclusieve feesten.

Wat: 20% korting op zijden bloemencreatie
Waar: Lisse
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 06 55 36 85 11, marion@moosnatuurlijk.nl en www.moosnatuurlijk.nl

Loading