Maar liefst 25% Bol van Voordeel korting bij Vogelpark Avifauna voor een super leuk dagje uit tussen de Vogels en nog veel meer leuks! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/02/2023

Scroll to top

Top

Maar liefst 25% Bol van Voordeel korting bij Vogelpark Avifauna voor een super leuk dagje uit tussen de Vogels en nog veel meer leuks!

Maar liefst 25% Bol van Voordeel korting bij Vogelpark Avifauna voor een super leuk dagje uit tussen de Vogels en nog veel meer leuks!

Vogels zijn bijzondere en prachtige dieren. En er bestaan wel meer dan 10.000 verschillende soorten vogels. Van de paradijsvogels tot papegaaien, van parkieten tot de mus in de tuin. De ene vogel is nog kleurrijker dan de andere. Wil je meer weten over en genieten van onze gevederde vrienden breng dan eens een bezoekje aan Vogelpark Avifauna. Een compleet dagje uit met het hele gezin!

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 25% per toegangskaartje voor het Vogelpark Avifauna te Alphen a/d Rijn. Avifauna staat voor een echt dagje uit voor het hele gezin en biedt meer dan alleen prachtige vogels. Zo kom je in het park o.a. ook halfaapjes en zelfs rode panda’s tegen. En Avifauna heeft ook nog eens een gigantische speeltuin. Kortom er is genoeg te beleven!

I.v.m. de Corona-maatregelen is het verplicht om een tijdslotticket voor aankomsttijd te reserveren via de site www.avifauna.nl. Nadat je, je reservering hebt gemaakt, kun je de entreebewijzen met korting betalen bij de kassa van Avifauna. Vergeet niet je Bol van Voordeelpas mee te nemen om gebruik te maken van de aanbieding. Gelieve met PIN te betalen.

Bol van Voordeel Avifauna 25% korting

Over Avifauna
Vogelpark Avifauna is een dierenpark in Alphen aan den Rijn met de nadruk op vogels. De naam Avifauna refereert aan het deel van het dierenrijk (fauna) dat bestaat uit vogels (Aves in het Latijn). Vogelpark Avifauna is het eerste en tevens een van de bekendste vogelparken ter wereld.

Het park heeft veel groen en vijvers, restaurants en een grote speeltuin met vanouds de hoogste glijtoren van Nederland. Het park was eigendom van het Van der Valk-concern maar is sinds begin 2012 een stichting. Stichting Vogelpark Avifauna zet zich in voor vogel- en natuurbescherming en heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Vanaf het park kunnen ook boottochten gemaakt worden.

Wat: 25% korting op toegangskaartjes
Waar: Hoorn 59, 2404 HG Alphen a/d Rijn
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0172 – 256256, contact@avifauna.nl, www.avifauna.nl

Bol van Voordeel Avifauna 25% korting

 3,754 total views,  2 views today