Wil jij je huis goed en tegen een betaalbaar tarief verkopen? Maak dan gebruik van de Bol van Voordeel aanbieding van De Huizenbemiddelaar Bollenstreek. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Wil jij je huis goed en tegen een betaalbaar tarief verkopen? Maak dan gebruik van de Bol van Voordeel aanbieding van De Huizenbemiddelaar Bollenstreek.

Wil jij je huis goed en tegen een betaalbaar tarief verkopen? Maak dan gebruik van de Bol van Voordeel aanbieding van De Huizenbemiddelaar Bollenstreek.

Een huis verkopen dat doen we niet vaak in ons leven terwijl het wel een van de belangrijkste beslissingen in ons leven is. Daarom is het goed om je hierbij goed en deskundig te laten adviseren door een ervaren makelaar zoals onze partner De Huizenbemiddelaar Bollenstreek.

De actie:
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je een GRATIS Social Media campagne ter waarde van € 100,- ter promotie van je woning. Daarnaast verzorgt De Huizenbemiddelaar dan de gehele verkoop van je appartement/woning voor het vaste tarief van € 1.895,- incl. Btw, zonder bijkomende kosten of extra percentages.

 

 

 

 

 


Over de Huizenbemiddelaar:

De Huizenbemiddelaar is ruim 5 jaar gevestigd in Hillegom en door de gehele Bollenstreek wordt door het makelaarskantoor woningen verkocht en aangekocht. De Huizenbemiddelaar verzorgt dan de gehele verkoop van je appartement/woning voor het vaste tarief van € 1.895,- incl. Btw, zonder bijkomende kosten of extra percentages.

De verkoop is inclusief professionele foto’s, plaatsing op Funda met plattegronden, een Te Koop bord in de tuin, inzet van Social Media, alle rondleidingen verzorgt door een vaste makelaar, de onderhandelingen, het opstellen van de koopovereenkomst, de afwerking naar de notaris.

Zoals je ziet, de volledige verkoop van uw woning is in goede handen, maar wel voor een zeer scherp tarief! En dat met goede verkoopresultaten en goede klantrecensies! Zij komen graag eens bij je langs om kennis te maken om hun werkwijze persoonlijk toe te lichten. Vraag naar Jeroen van Woensel of Danny Beemster.

Wat: GRATIS Social Media campagne ter waarde van € 100,- ter promotie van je appartement/woning
Waar: Haarlemmerstraat 5-E, in Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-428096, Bollenstreek@dehuizenbemiddelaar.nl, www.dehuizenbemiddelaar.nl

Loading