Maximaal relaxen in je tuin of op je terras met een Bubalou bank. Deze unieke en waterdichte buitenbank kan je gerust 365 dagen buiten laten staan. Nu met een mooie Bol van Voordeel korting. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 04/10/2022

Scroll to top

Top

Maximaal relaxen in je tuin of op je terras met een Bubalou bank. Deze unieke en waterdichte buitenbank kan je gerust 365 dagen buiten laten staan. Nu met een mooie Bol van Voordeel korting.

Maximaal relaxen in je tuin of op je terras met een Bubalou bank. Deze unieke en waterdichte buitenbank kan je gerust 365 dagen buiten laten staan. Nu met een mooie Bol van Voordeel korting.

Even lekker genieten van de zon in de tuin of op je terras dat is toch puur genieten. En dat wordt helemaal genieten als je lekker en comfortabel zit. Zo’n rotan tuinset kennen we natuurlijk allemaal maar eerlijk is eerlijk die zitten niet altijd even lekker en zijn ook niet altijd even mooi. En vaak is het een heel gesleep met kussens. Dat kan allemaal anders met de Bubalou buitenbank, de Bubalou bank oogt als een bank uit je huiskamer maar kan tegen een stootje. Alle materialen zijn weersbestendig. Dus je kunt je Bubalou buitenbank met een gerust hart 365 dagen per jaar buiten laten staan. Verder heeft het een tijdloos design en is het gemaakt van 100% waterdichte en antibacteriële stof. Maximaal relaxen dus, op je eigen Bubalou.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij Tuin compleet by marco uit Noordwijkerhout bij aanschaf van een Bubalou bank € 50,- korting. De Bubalou banken zijn modulair op te bouwen en past dus op ieder terras en in iedere tuin. Heeft u een glas wijn laten vallen? Hoosbui in de herfst? Geen probleem!  De outdoor sofa’s kunnen 365 dagen per jaar buiten blijven staan. Een Bubalou is gemaakt van de meest duurzame en weersbestendige materialen en heeft een sterk watervast materiaal dat het water snel afvoert.
Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties.

 

Over Tuin compleet by marco
Bij Tuin compleet by marco zeggen ze altijd dat een goed aangelegde tuin vele jaren tuinplezier brengt dus heb je inspiratie nodig voor je tuin, veranda of balkon, loop dan eens binnen bij Tuin compleet. Ze hebben op de Gieterij een mooie showroom van 165m2 en daar laten ze je zien, voelen en beleven wat er allemaal mogelijk om jouw persoonlijke buitenruimte te maken en natuurlijk wordt er goed geluisterd naar jouw eigen ideeën en wensen.

Klanten kunnen zelf vrijblijvend hun inspiratie op een moodboard komen plakken. Marco kan dan daar vanuit bij de klant kijken wat mogelijk is en geeft op basis hiervan aan goed en eerlijk advies over de inrichting van je tuin.

Wat: Bij aankoop van een Bubalou outdoor bank bij Tuin compleet by marco, € 50,- korting
Waar: Gieterij 26 , Noordwijkerhout.
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 06 54220202 en www.marcohulsebosch.nl, info@marcohulsebosch.nl

 

 12,857 total views,  2 views today