Meat This voor de lekkerste afhaal- en bezorgmaaltijd en met Bol van Voordeel 10% korting op de gehele bestelling bij Meat This (Lisse) - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/05/2023

Scroll to top

Top

Meat This voor de lekkerste afhaal- en bezorgmaaltijd en met Bol van Voordeel 10% korting op de gehele bestelling bij Meat This (Lisse)

Bol van Voordeel Meat This Lisse

Even geen zin om te koken en ook geen zin om uit te eten maar wel zin in een makkelijke en smakelijke maaltijd dan heeft onze partner Meat This Lisse  de oplossing voor je. Bestel je maaltijd (spareribs, burgers & meer) en laat het thuis bezorgen of haal het zelf af.

De actie
Met Bol van Voordeel krijg je 10% korting op de gehele bestelling bij Meat This Lisse. Vul hiervoor bij het bestellen de actiecode: RIBS10 in zo geniet u snel va een heerlijke maaltijd en een Bol van Voordeel korting. Bestellen ga naar www.meatthis.nl of bel 0252-203090

Bij Meat This kan je van allerlei lekkers bestellen van spareribs tot maaltijdsalades, van burgers tot saté en van Fingerfood tot een kippenbout. Dit alles kan je completeren met een drankje en een met als toetje een Ben & Jerry’s ijsje. Natuurlijk hebben ze ook verschillende kindermenu’s.

Bol van Voordeel Meat This Lisse

Over Meat This
Meat This bezorgt het eten snel bij je. Door de snelle bereidingswijze excelleren ze in snelle service en kwalitatief hoogwaardige gerechten. De gerechten worden in de zaak bereidt en vervolgens worden de bestellingen afgeleverd bij de klant. Tevens is er een mogelijkheid van afhalen in de winkel.

Meat This wil gasten een goede kwaliteit aanbieden voor een betaalbare prijs en om de kwaliteit te kunnen waarborgen is belangrijk om zoveel mogelijk controle en inzicht te hebben in het bereidingsproces. Hierdoor is onder meer van belang dat Meat This met verse ingrediënten werkt.

Wat: 10% korting op de gehele bestelling
Waar: Meer en Duin 227, 2163 HE Lisse
Hoe: door het doorgeven van kortingscode: RIBS10
Reserveren: https://www.meatthis.nl/bestel of bel 0252-203090

Bol van Voordeel Meat This Lisse

Loading