Meer energie nodig? Profiteer dan van deze Vitaliteitsaanbieding van Personal Touch Nederland. Zo stap je weer vol energie de wereld in! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 26/10/2021

Scroll to top

Top

Meer energie nodig? Profiteer dan van deze Vitaliteitsaanbieding van Personal Touch Nederland. Zo stap je weer vol energie de wereld in!

Meer energie nodig? Profiteer dan van deze Vitaliteitsaanbieding van Personal Touch Nederland. Zo stap je weer vol energie de wereld in!

Vitaal zijn dat willen we allemaal; maar helaas zijn veel mensen minder vitaal dan ze zouden willen zijn. Werk, sociale verplichtingen, zorgplichten en soms ook zorgen zuigen veel energie uit ons weg en we nemen geen tijd voor onszelf om ons weer eens goed op te kunnen laden. De huidige maatschappij vraagt veel van ons en van ons lichaam, ziel en geest en dat merken we. Onze partner Personal Touch Nederland heeft hiervoor een mooie oplossing: het Vitaliteitspakket!

De Actie:
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas kan je genieten van de voordelen van het Vitaliteitspakket. Zo stap je weer vol energie de wereld in!

 • Bijzonder Gezond Water Aanbieding: Gratis 6 tot 8 weken dit speciale water halen om te proberen, waterzak (wordt meegeleverd) van 5 liter kost € 15,-, gratis bijwonen van een demonstratie en gratis E-book aan te vragen.
 • De mat voor Fysische Vaat Therapie Aanbieding: de heilzame werking 30 minuten uitproberen in de praktijk van Personal Touch Nederland voor slechts € 25,- en/of de mat 6 tot 8 weken huren voor € 65,- per week. Uniek product, speciaal voor de Bloedsomloop. Nieuw in Nederland!
 • Aanvullende Voeding Aanbieding: een intake gesprek voor € 40,- i.p.v. € 65,-

Naast deze mooie aanbieding heeft Personal Touch Nederland nog een Bol van Voordeel aanbieding. Wil je hier meer over weten klik dan op deze link.

Het Vitaliteitspakket:
Deze bestaat uit:

 1. Bijzonder Gezond Water,
 2. Mat voor Fysische Vaat Therapie en
 3. Aanvullende voeding.

1)      Bijzonder Gezond Water:

Belangrijke mineralen, die ons lichaam nodig heeft zoals magnesium, calcium, natrium en kalium worden niet gefilterd en blijven in het water aanwezig. Dit water is: GMO vrij, boordevol zuurstof, alkalisch en micro geclusterd. Op celniveau wordt 85 procent van dit water door het lichaam opgenomen en bij normaal water bedraagt dit slechts 15 procent.

2)      Ontspannen met de mat voor Fysische Vaar Therapie

Een goed functionerende microcirculatie ondersteunt het immuunsysteem en voorkomt ziekten. Na een behandeling van 8 tot 16 minuten, blijft de werking nog een paar dagen actief.

Kortom deze mat zorgt voor een sneller herstel van jouw eigen lichaam en wel 50 procent sneller herstel.

3)      Aanvullende voeding

Onze voeding biedt tegenwoordig helaas niet meer alle voedingsstoffen die wij nodig hebben. Wij hebben hiervoor allerlei oplossingen die wij op maat voor je samenstellen.

Let op! Ben je aanvullend verzekerd dan worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed!

Ook voor Bol van Voordeelhouders met een bedrijf interessant met betrekking tot ziektepreventie en sneller ziekteherstel van uw personeel.

Over Personal Touch Nederland:
Personal Touch Nederland doet er alles aan om jou centraal en persoonlijk bij te staan in je genezing/vitalisering. Hun specialisaties: Klassieke massages, Ontspanningsmassages en Shiatsu massages. Ook zijn zij opgeleid in Reiki behandelingen, Aura Healing en andere orthomoleculaire therapeutische behandelingen.

Personal Touch Nederland onderscheidt zich door:

 • Persoonlijke op maat gemaakte behandelingen
 • In de praktijklocatie Hoofddorp of op locatie bij de klant
 • Gecombineerde behandelingen, fysieke lichamelijke klachten, stress en emotie en natuurlijke voeding en speciaal op maat gemaakte voeding om gezond aan te kunnen vullen
 • Vergoeding Zorgverzekeraar
 • Versnelling in herstelperiode tot wel 50%
 • Eerlijke service

Wat:  Vele voordelen op het Vitaliteitspakket
Waar: In eigen praktijk: Kreilerhof 41, 2151 PK Nieuw-Vennep
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info:  06-15565899, 023-2100157, info@personaltouchnederland.nl, www.personaltouchnederland.nl

 

 

 5,365 total views,  1 views today