Meer ruimte in uw huis nodig? Geen nood! Dat is zo geregeld bij Menken Self Storage in Noordwijkerhout en met Bol van Voordeel  nog aantrekkelijker! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 03/02/2023

Scroll to top

Top

Meer ruimte in uw huis nodig? Geen nood! Dat is zo geregeld bij Menken Self Storage in Noordwijkerhout en met Bol van Voordeel  nog aantrekkelijker!

Meer ruimte in uw huis nodig? Geen nood! Dat is zo geregeld bij Menken Self Storage in Noordwijkerhout en met Bol van Voordeel  nog aantrekkelijker!

Een beetje meer ruimte in huis, heerlijk en het is zo geregeld. Voor wat extra ruimte kan je terecht bij Menken Self Storage in Noordwijkerhout. Hier huur je een opslagruimte waar je de spullen die je even niet nodig hebt, kwijt kan. Dat geeft thuis de ruimte.

De aanbieding
Met de Bol van Voordeel krijg je direct 10% korting op de maandelijkse huur van de opslagruimte. Ongeacht de huurperiode!

Over Menken Self Storage
Kies een passend formaat zodat je voldoende ruimte hebt, maar niet onnodig veel. Dankzij de flexibiliteit van Menken kan je altijd overstappen naar een grotere opslagruimte of een tijdje een maatje kleiner nemen.

Je kan op ieder gewenst moment bij je opslagruimte met je eigen toegangspas. Dus mocht je (ook onverwachts) spullen uit je opslagruimte nodig hebben, dan kan dat. Bijvoorbeeld als de tulpen en hyacinten weer opbloeien en de bollenstreek de mooiste plek op aarde wordt, kan je toch de klapstoeltjes en de picknickmand uit de opslagruimte halen om volop te genieten van de omgeving.

Met frisse moed kan dan ook de voorjaarsschoonmaak van start gaan. In deze opruimerige bui kan je direct wat spullen opbergen in jouw eigen opslagruimte bij Menken. Dat ruimt thuis lekker op. Zo wordt de zolder weer een gezellige plek en de schuur weer netjes en overzichtelijk.

Wat: 10% korting op de maandelijkse huur ongeacht de huurperiode
Waar:  Smederij 3, 2211 SM Noordwijkerhout
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-241111, info@menkenselfstorage.nl en www.menkenselfstorage.nl

 8,686 total views,  1 views today