Pimp je huis! Ramen en kozijnen zijn de ogen van je huis, maak ze nog sprekender met de raamdecoratie Mert Gordijnen uit Voorhout. Nu met 25% Bol van Voordeelkorting - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/05/2023

Scroll to top

Top

Pimp je huis! Ramen en kozijnen zijn de ogen van je huis, maak ze nog sprekender met de raamdecoratie Mert Gordijnen uit Voorhout. Nu met 25% Bol van Voordeelkorting

Mert Gordijnen Bol van Voordeel

Ramen en kozijnen maken je huis. Niet alleen belangrijk voor het aanzicht van je huis maar ook voor je uitzicht. Een mooi huis kan dan ook niet zonder mooie ramen en kozijnen! En daar weet onze partner Mert Gordijnen alles van en zij kunnen je hierover perfect adviseren.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij Mert Gordijnen uit Voorhout maar liefst 25% korting op alle raamdecoratie.

Mert Gordijnen Bol van Voordeel

Over Mert Gordijnen
Mert Gordijnen is gespecialiseerd in het op maat maken van gordijnen, dus je weet dat je bij hen in de goede handen bent als je op zoek bent naar persoonlijk en professioneel maatwerk.

Zij bieden jou graag hun service aan en staan altijd klaar om antwoord te geven op al jouw vragen. Het maakt niet uit of het gaat om een klein of groot raam, zij vinden voor ieder frame de oplossing.

Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in gordijnen maar ook in: Jaloezieën, Plissé, Rolgordijnen, Lamellen, Vitrages, Vouwgordijnen en Horren.

In samenwerking met jou, evenals mogelijke professionele meetservice en gratis stalen, zorgen zij dat je de perfecte gordijnen pasvorm vindt in de juiste stijl.  

Wat: 25% korting op alle raamdecoratie
Wanneer: t/m 30 sept 2023
Waar: Herenstraat 53, Voorhout
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-785910/06-17716548, info@mertgordijnen, www.mertgordijnen.nl

Loading