Kom 24 & 25 maart gratis naar de Mini woonbeurs "Van Nes in Parijs" bij het Inspiratie huis in Noordwijkerhout. En ontdek de nieuwe collecties en de nieuwste trends vanuit woonbeurs in Parijs. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 21/03/2023

Scroll to top

Top

Kom 24 & 25 maart gratis naar de Mini woonbeurs “Van Nes in Parijs” bij het Inspiratie huis in Noordwijkerhout. En ontdek de nieuwe collecties en de nieuwste trends vanuit woonbeurs in Parijs.

Bol van Voordeel Inspiratiehuis van Nes

Ben je op zoek naar de nieuwste woontrends en inspiratie om jouw huis weer helemaal op en top te maken. Kom dan 24 en 25 maart naar het Inspiratiehuis voor de Mini Beurs “Van Nes In Parijs”. Afgelopen januari zijn hun interieur stylistes naar het super inspirerende Parijs gegaan en daar zijn weer de mooiste collecties ingekocht en woonideeën & -trends opgedaan.

Het aanbod
Kom gratis naar de Mini Beurs op 24 of 25 maart 2023 en ontvang, op vertoon van je Bol van Voordeelpas, een gratis woonboek* t.w.v. €35,- gesigneerd door Lisa van Nes cadeau!

Interieur styliste, Lisa, staat samen met Romy en Carolien voor je klaar om door het inspiratiehuis te lopen, alle nieuwe collecties te presenteren en natuurlijk de laatste trends te bespreken. Natuurlijk allemaal onder het genot van koffie met iets lekkers.

Bol van Voordeel Inspiratiehuis van Nes

Over het Inspiratiehuis
Het Inspiratiehuis is onderdeel van Installatiebedrijf van Nes. Van Nes is een echt familiebedrijf waar alles draait om vakwerk, designtechniekservice en onderhoud. Daarnaast voorzien zij je ook graag van gedegen advies! In het Van Nes Inspiratiehuis komen al hun diensten samen. Alles voor comfortabel wonen vind je onder één dak. 

Van badkamers, opstellingen met zorgaanpassingen en wellness tot interieur en open haarden in alle budgetten. Loop door verschillende ruimtes in allerlei interieurstijlen en laat je inspireren!

Ook voor een interieur- en kleuradvies bent u bij het Van Nes Inspiratiehuis aan het juiste adres. Wij denken graag mee en adviseren over de beste oplossingen en (technische) mogelijkheden.

Bol van Voordeel Inspiratiehuis van Nes

Wat: Gratis woonboek t.w.v. €35,- bij bezoek Mini Woonbeurs “Van Nes in Parijs”
Waar: Smelterij 37, 2211 SH Noordwijkerhout
Wanneer: 24 & 25 maart 2023
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-376469, info@vannes.nl en www.vannes.nl

Bol van Voordeel Inspiratiehuis van Nes


 320 total views,  6 views today