Mooi hor: 10% korting op horren bij Ambra Kozijnen in Sassenheim - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/05/2023

Scroll to top

Top

Mooi hor: 10% korting op horren bij Ambra Kozijnen in Sassenheim

Bol van Voordeel Ambra Weru kozijnen

Gaat het om horren, dan gaan mensen vaak morren. Dat zit zo: als je een hor bestelt, heb je het meteen nodig. Want je hebt nu last van ongewenste huisdieren. Nú, niet over een paar weken, wanneer je hor klaar is. Bestel daarom nu je horren op maat bij Ambra Kozijnen, dan heb je ze bij de hand wanneer je ze nodig hebt. En je profiteert nog van 10% korting ook.

Uit welke horren kun je kiezen?

  • Inzethorren voor draaikiepramen
  • Klemhorren en vaste horren
  • Rolhorren en plisséhorren
  • Hordeuren en plisséhordeuren
  • Horren voor schuifpuien

Horren voor kunststof, aluminium en houten kozijnen, altijd op maat gemaakt en verkrijgbaar in verschillende kleuren. In de Bollenstreek bovendien gratis ingemeten. (Je leest het goed: 10% korting én gratis inmeten. Maar alleen met je Bol van Voordeelpas.)

Hooikoorts? Neem anti-pollengaas
Anti-pollengaas is speciaal fijnmazig gaas dat pollen tegenhoudt. Ideaal dus als jij of iemand in je gezin last van hooikoorts heeft. Voor de meerkosten hoef je het niet te laten. Zo kost een KeJe inzethor met pollengaas slechts € 25 extra. Ook als je een ander hor wilt, moet je aan een vergelijkbaar bedrag denken.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij onze partner Ambra Kozijnen uit Sassenheim 10% korting op alle horren.

Bol van Voordeel Ambra Koziijnen
Tip: combineer je nieuwe horren met mooie nieuwe raamdecoratie.

Over Ambra Kozijnen
Ambra Kozijnen is de officiële dealer en installateur van de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru in de Duin- en Bollenstreek. Maar ook jouw adres voor raamdecoratie en horren van kwaliteitsmerken als KeJe en Verano, aluminium kozijnen, puien en deuren van Mondana, en kunststof voordeuren van Polytec.

Sinds januari 2020 zit Ambra Kozijnen samen met Van der Meer Multiglas op dezelfde locatie: alles voor ramen en deuren op één adres!

Bol van Voordeel Ambra kozijnen

Over Weru
Weru is een van de oudste, grootste en meest innovatieve leveranciers van kunststof kozijnen ter wereld. Ze maakten er tot dusver zo’n 25 miljoen. Het bedrijf werd opgericht in 1843 en levert al meer dan 40 jaar kunststof kozijnen in Nederland. Alle kozijnen, deuren en schuifpuien worden vervaardigd in de fabriek in Zuid-Duitsland. Op maat, geheel naar jouw persoonlijke wensen. Kortom: Duurzaam, Degelijk en Duits.

Wat: 10% korting op alle horren.
Waar: Industriekade 32, 2172 HW Sassenheim.
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas.
Info: 0252-830995, info@ambrakozijnen.nl, www.ambrakozijnen.nl

Loading