Mooie Buitenplanten kopen met 15% korting en tevens genieten van een GRATIS 2e kopje koffie bij Lunchroom de Serre, dit allemaal onder 1 dak bij Tuincentrum de Mooij (Rijnsburg) - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/06/2019

Scroll to top

Top

Mooie Buitenplanten kopen met 15% korting en tevens genieten van een GRATIS 2e kopje koffie bij Lunchroom de Serre, dit allemaal onder 1 dak bij Tuincentrum de Mooij (Rijnsburg)

Mooie Buitenplanten kopen met 15% korting en tevens genieten van een GRATIS 2e kopje koffie bij Lunchroom de Serre, dit allemaal onder 1 dak bij Tuincentrum de Mooij (Rijnsburg)

Lekker struinen en op zoek naar mooie planten en bloemen voor je tuin of balkon dat is toch genieten geblazen zeker als dit kan in het prachtige en uitgebreide tuincentrum de Mooij. Naast bloemen, planten en allerlei andere zaken voor je tuin kun je ook nog eens lekker genieten van een lekkere kop koffie, High Tea en smakelijke broodjes. Zo leuk kan een bezoekje aan een tuincentrum dus zijn!

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 15% korting op alle Buitenplanten (min. besteding € 50,-) bij Tuincentrum de Mooij. Verder krijg je bij hun Lunchroom de Serre ook nog eens een tweede kopje koffie GRATIS (max. 4 personen op 1 Bol van Voordeelpas).


Over Tuincentrum de Mooi
Tuincentrum de Mooij is het meest complete tuincentrum van de regio met alles voor je huis, tuin en dier. Gestart in 1999 en nu 3500 m2 overdekt winkelgenot en 700 m2 buitenterrein. Het tuincentrum staat momenteel in het teken van kamerplanten, potterie, tuinproducten, sfeerartikelen, tuinmeubelen en bbq’s.

Zij hebben alles voor uw tuin, huis en dier. Eigenlijk is het een tuincentrum, woonwinkel en dierenwinkel in één. Zij zijn gevestigd in Rijnsburg op de doorgaande weg van Rijnsburg naar Noordwijk. Je kunt er ook heerlijk koffie drinken of lunchen in de sfeervolle Lunchroom de Serre. Kijk ook eens op hun webshop, waar je rustig vanuit huis 24/7 kan shoppen!

Wat: 15% korting op alle Buitenplanten bij een min. besteding van € 50,- EN 2e kopje koffie GRATIS bij Lunchroom de Serre (max. 4 personen per Bol van Voordeelpas)
Waar: Noordwijkerweg 36, 2231 NL Rijnsburg
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 071-4080959, info@tuincentrumdemooij.nl, www.tuincentrumdemooij.nl

7,240 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag