Mooie deuren maken je huis! Nu bij onze partner Starkozijn Katwijk 10% Bol van Voordeel korting op alle deurbeslag en gratis inmeten bij aankoop van nieuwe deuren. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/02/2023

Scroll to top

Top

Mooie deuren maken je huis! Nu bij onze partner Starkozijn Katwijk 10% Bol van Voordeel korting op alle deurbeslag en gratis inmeten bij aankoop van nieuwe deuren.

Starkozijn Katwijk Bol van Voordeel korting deuren deurbeslag gratis inmeten

Deuren zijn belangrijk voor de uitstraling van je huis maar al is de deur nog zo mooi, hij is pas echt af met het juiste deurbeslag. Bij onze partner Starkozijn kan je niet alleen kiezen uit deuren in allerlei soorten en maten, je hebt ook nog een zeer uitgebreide keuze uit deurbeslag in allerlei stijlen.

Het aanbod
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij onze partner Starkozijn Katwijk bij aankoop van nieuwe deuren, 10% korting op al het deurbeslag. Tevens worden de nieuwe deuren gratis ingemeten. Kom eens langs en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment deuren en deurbeslag.

Starkozijn Katwijk Bol van Voordeel korting deuren deurbeslag gratis inmeten

 

Over Starkozijn Katwijk
Starkozijn Katwijk is een familiebedrijf en een onderneming die haar sporen heeft verdiend in de nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie, maar ook op de gebieden van kunststof- en houten kozijnen, ramen en deuren. Starkozijn is een betrouwbare partner voor zowel de particuliere als op de zakelijke markt.

Wat: bij aankoop van nieuwe deuren 10% korting op al het deurbeslag en gratis inmeten
Waar: De Roysloot 9i, 2231 NZ Rijnsburg
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Informatie: 071-4088678, www.Starkozijnkatwijk.nl, info@starkozijnkatwijk.nl
Openingstijden showroom: maandag van 14.00 – 17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Starkozijn Katwijk Bol van Voordeel korting deuren deurbeslag gratis inmeten

 4,817 total views,  2 views today