Niestadt Juweliers - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Niestadt Juweliers

moederdag-actie-nelson-sieraden

Een sieraad is een mooie bekroning van een relatie tussen twee mensen. Een mooi vriendschapskettinkje die staat voor jullie vriendschap, een ring die aantoont dat jullie met elkaar verbonden willen zijn, een bedeltje voor een belangrijke gebeurtenis in je leven. Zo kun je ook op Moederdag met een sieraad je moeder laten weten hoeveel ze voor je betekent.

De actie
Bij Niestadt Juweliers ontvang je in de week voor Moederdag 10% extra korting op geselecteerde sieraden. Deze sieraden ontvang je dus al voordelig, maar daar doen we nog een schepje bovenop met de 10% extra kassakorting: een mooie zilveren ring voor €35, een armbandje voor €62, een stijlvol horloge voor €89… leuk om je moeder mee te verrassen! Op de prijzen in het prijsvoorbeeld geldt dus nog een extra korting van 10%!

Maak kans op een etentje!
Maak je gebruik van deze aanbieding? Dan maak je nog eens extra kans met deze win-actie! Niestadt Juweliers verloot onder alle pashouders die gebruik maken van deze aanbieding een etentje bij Landgoed Tespelduyn ter waarde van €75! Vergeet daarom niet je Bol van Voordeelpas te laten zien bij de kassa.

Over Niestadt Juweliers
Bij Niestadt Juweliers vind je prachtige sieraden en horloges in diverse prijsklassen. Zo is er voor iedereen genoeg keuze! Naast de grote huiscollectie, vind je er merken zoals Tisento, BtoB, Heide Heinzendorff, ILR-zilver en Trollbeads. De collectie wordt regelmatig onder de loep genomen, want bij Niestadt springen ze graag in op de nieuwste trends en mode. En natuurlijk kun je er ook terecht voor sieraden- en horlogereparaties en voor het vermaken van sieraden.

Wat: 10% extra korting op geselecteerde sieraden!
Waar: Kanaalstraat 9, 2161 JA in Lisse
Wanneer: 29 april tot en met 8 mei 2016
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252 – 413 483 en info@niestadtjuweliers.nl en www.niestadtjuweliers.nl

Logo_wit