Nieuw in het assortiment van Drinxx: heerlijke Rioja ecologische wijnen zowel rood, wit als rosé. En nu ook nog met een mooie 15% Bol van Voordeel korting. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 22/03/2019

Scroll to top

Top

Nieuw in het assortiment van Drinxx: heerlijke Rioja ecologische wijnen zowel rood, wit als rosé. En nu ook nog met een mooie 15% Bol van Voordeel korting.

Nieuw in het assortiment van Drinxx: heerlijke Rioja ecologische wijnen zowel rood, wit als rosé. En nu ook nog met een mooie 15% Bol van Voordeel korting.

Ecologische wijnen van Rioja Viña Ijalba. Onze partner Drinxx importeert een complete range aan bijzondere witte, rosé en rode Rioja wijnen waarvan de gemiddelde leeftijd van de wijnstokken op 25 jaar ligt!

De actie
Ontdek, op vertoon van de Bol van Voordeelpas, de jonge ecologische wijnen van Ijalba met 15% korting per fles!

Keuze uit:

Rioja Ijalba Genolí-Viura:
Frisse, bloemige witte wijn met intense aroma’s van groene appels en citrus. Lekker als aperitief, visgerechten, carpaccio. 15% korting! van € 8,81 voor € 7,49

Rioja Ijalba Tempranillo Rosado:
100% Tempranillo Rosé met zijn aantrekkelijke zalmkleur! Frisse, zachte Rosé met aromatische smaken van onder meer frambozen. Ideaal als begeleider bij salades, rijst en pasta, maar ook bij gegrilde sardientjes of kip van de barbecue.
15% korting! van € 8,81 voor € 7,49

Rioja Ijalba Tempranillo Tinto:
Jonge, frisse Tempranillo met veel geconcentreerde fruitaroma’s. Lekker als aperitief, bij lichte vleesmaaltijden, vette vis en lichte kaassoorten. 15% korting! van € 8,81 voor € 7,49

Over Drinxx:
Drinxx werd in 1989, als Drinkland, opgericht met het doel om een uitgebreid assortiment te voeren in combinatie met exclusiviteit en kwaliteit. Daarnaast stellen ze hoge eisen aan de vakbekwaamheid van hun personeel. Wereldwijd kopen zij hun dranken in; verrassend in kwaliteit en prijs.

Na al die jaren later zijn deze uitgangspunten nog steeds van kracht. Elke week opnieuw toetsen ze hun assortiment aan eventueel nieuw aanbod, vergelijken zij de kwaliteiten van de aanbieders waarbij balans in het assortiment belangrijk is. Ze zijn geen bedrijf dat achter elke markthype aanholt. Misschien zijn ze zelfs een beetje behoudend. Drinxx is er wel voor jou; een betrouwbaar, vakkundig en klantgericht bedrijf.

Wat: 15% korting op de ecologische wijnen van Rioja Viña Ijalba
Waar: Maarten Kruytstraat 24, Noordwijk en Jacoba van Beierenhof 28, Voorhout.
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 071 – 361 21 82 en www.drinxx.nl

2,671 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag