Ontdek en beleef het wonder van het menselijk lichaam bij CORPUS bij Leiden. Nu nog leuker met bijna 30% Bol van Voordeel korting. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 27/10/2020

Scroll to top

Top

Ontdek en beleef het wonder van het menselijk lichaam bij CORPUS bij Leiden. Nu nog leuker met bijna 30% Bol van Voordeel korting.

Ontdek en beleef het wonder van het menselijk lichaam bij CORPUS bij Leiden. Nu nog leuker met bijna 30% Bol van Voordeel korting.

Kom naar CORPUS, dé attractie van het menselijk lichaam! Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein. Minimum leeftijd: 6 jaar

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeel kaart krijg je € 5,- korting (bijna 30%) op het basistarief van € 18,25; je betaalt dus € 13,25.
CORPUS werkt met tijdsloten dus reserveer op tijd via www.corpusexperience.nl/bolvanvoordeel  en klik vervolgens op ‘vouchers met korting’.

 

Over CORPUS – ‘reis door de mens’
In CORPUS beleef je in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Dat is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld. Nergens anders krijg je zo’n bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden, verantwoord te eten en gezond leven, dat is het motto van CORPUS!

Begeleid door een audiotour beleef je in groepen van maximaal 16 personen de ‘reis door de mens’. Het is alsof je in je eigen lichaam loopt. Je gaat bij de knie het lichaam in  en komt aan het einde van ‘de reis’ bij de hersenen naar buiten. Hierna kun je op eigen tempo je weg vervolgen door  “mijn CORPUS”, het interactieve deel van CORPUS. Hier vind je een schat aan informatie over het menselijk lichaam. ook kun je hier allemaal leuke testjes doen en uitdagende games spelen Een gemiddeld bezoek aan CORPUS duurt 2,5 uur.

Wat: Bijna 30% korting op entree bij CORPUS, je betaalt € 13,25 i.p.v. € 18,25 voor een entreekaartje
Waar: Willem Einthovenstraat 1, Leiden
Hoe: Reserveer via www.corpusexperience.nl/bolvanvoordeel en klik vervolgens op ‘vouchers met korting’.
Info: 071-7510200 en www.corpusexperience.nl

 

 12,334 total views,  2 views today