Ontdek de vele mogelijkheden van laser graveren bij Teltools Hillegom. Nu met Bol van Voordeel korting. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Ontdek de vele mogelijkheden van laser graveren bij Teltools Hillegom. Nu met Bol van Voordeel korting.

Ontdek de vele mogelijkheden van laser graveren bij Teltools Hillegom. Nu met Bol van Voordeel korting.

Wat is nou leuker om je cadeautje nog persoonlijker te maken? Of om bijv. je laptop te verfraaien met je eigen naam, je favoriete club of huisdier. Dat kan met laser graveren bij Teltools. Je kan teksten en afbeeldingen zoals foto’s laten laseren op: hout, acryl, RVS, messing, aluminium, glas, plexiglas, telefoons etc.

Laat iets maken als relatiegeschenk bijv. een wijnkistje of een foto gelaserd op hout. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden, de mogelijkheden zijn uiteindelijk oneindig. Meer weten? Klik op deze link.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas kan je gebruik maken van 2 laser graveer aanbiedingen namelijk: een schijf hout laseren (zie grote foto) voor maar € 25,- (normaal € 35,-) en een fotolijstje (zie kleine foto) laseren voor slechts € 15,- (normaal € 20,-).

Wist je dat Teltools ook nog een andere mooie Bol van Voordeel aanbieding heeft, namelijk 10% op inktcartridges? Meer info klik op deze link!

Over Teltools
Teltools Computers is de computerzaak in de Bollenstreek met vele jaren ervaring. Het bedrijf is, naast laser graveren, gespecialiseerd in systeembeheer voor bedrijven, maar is ook deskundig in onderhoud en reparatie van pc’s, laptops, tablets, voor bedrijven en particulieren.

Wat: laser graveren van een schijf hout voor € 25,- i.p.v. € 35,- en laser graveren van een fotolijstje voor € 15,- i.p.v. € 20,-
Waar: Mariastraat 6, 2181 CT, Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-532122 en info@teltools.nl en www.teltools.nl

Loading