Onze partner Skicentrum Hillegom geeft 10% Bol van Voordeel korting op al haar activiteiten en dat is veel meer dan alleen skiën en snowboarden!! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 27/10/2020

Scroll to top

Top

Onze partner Skicentrum Hillegom geeft 10% Bol van Voordeel korting op al haar activiteiten en dat is veel meer dan alleen skiën en snowboarden!!

Onze partner Skicentrum Hillegom geeft 10% Bol van Voordeel korting op al haar activiteiten en dat is veel meer dan alleen skiën en snowboarden!!

Niet alleen is Skicentrum Hillegom de grootste en leukste skicentrum van de Bollenstreek het biedt naast professionele ski/snowboarden lessen nog heel veel andere leuke activiteiten. Wat dacht je van 7 soorten kinderfeestjes, een Escape Room, arrangementen voor bedrijfs- en privefeesten of een kinder-instuif. Kortom er is altijd wel wat leuks te beleven bij Skicentrum Hillegom

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij Skicentrum Hillegom altijd 10% korting op al hun lessen en activiteiten.
Niet in combinatie met andere acties, winkel accessoires, feesten, partijen en reizen uitgezonderd!

Over Skicentrum Hillegom
Wil je (beter) leren skiën of snowboarden? Bij indoor Skicentrum Hillegom leren zij jou skiën of snowboarden als de beste! Je krijgt skilessen of snowboardlessen op een rolbaan van hoogpolig tapijt dat de eigenschappen van echte sneeuw evenaart. Hierdoor verbeter je uitermate goed en snel je basistechniek. Of je nou beginner bent of een al gevorderde skiër en of je nu jong bent of oud, iedere sneeuwfanaat leren wij optimaal skiën of snowboarden. Je krijgt veel persoonlijke aandacht van hun ervaren skileraren in een gezellige en ontspannen sfeer met maximum resultaat!

Daarnaast organiseren zij in hun skicentrum de leukste kinderfeestjes, complete feesten en bedrijfsuitjes en kun je even aan de realiteit van alle dag ontsnappen in onze spannende escaperoom. Kom gauw eens langs!

Openingstijden
Maandag    9:00 – 00:00
Dinsdag     9:00 – 00:00
Woensdag 9:00 – 00:00
Donderdag 9:00 – 00:00
Vrijdag       9:00 – 00:00
Zaterdag    8:30 – 17:00
Zondag      8:30 – 17:00

Buiten het wintersportseizoen zijn wij op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur geopend.

Wat: 10% korting op alle lessen en activiteiten bij Skicentrum Hillegom.
Niet in combinatie met andere acties, winkel accessoires, feesten, partijen en reizen uitgezonderd!
Waar: Vosselaan 156, Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-527120, www.skicentrumhillegom.nl, info@skicentrumhillegom.nl

 

 3,765 total views,  6 views today