Heeft u ook de BBQ-koorts dan hebben wij de perfecte remedie! Een smakelijke korting op mooie BBQ-assortimenten bij onze partner Be my Guest! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 27/10/2020

Scroll to top

Top

Heeft u ook de BBQ-koorts dan hebben wij de perfecte remedie! Een smakelijke korting op mooie BBQ-assortimenten bij onze partner Be my Guest!

Heeft u ook de BBQ-koorts dan hebben wij de perfecte remedie! Een smakelijke korting op mooie BBQ-assortimenten bij onze partner Be my Guest!

Het is lente en dat betekent dat het zonnetje steeds feller gaat schijnen en dan breekt in Nederland de BBQ-koorts uit. Om onze pashouders extra van deze lekkere koorts te laten genieten hebben we een smakelijke Bol van Voordeel aanbieding. Onze partner Be my Guest is namelijk niet alleen een top-cateraar maar weet ook een top-BBQ te verzorgen.

De actie
Met je Bol van Voordeelpas krijg je 10% korting BBQ-assortimenten vanaf 20 personen bij partycateraar Be My Guest. De BBQ assortimenten waaruit u kunt kiezen zijn: Nice 2 Meat, Amsterdamned, Good Times, Make your Choice en Budget BBQ. Bekijk de vijf BBQ-assortimenten deze link. Je kunt ook je bestelling telefonisch doorgeven op 06-24265272. Kortom een aanbod om van te smullen!

Over Partycatering Be My Guest
Goed eten met een persoonlijke service is het devies van Be My Guest. Culinair gezien zijn zij erg veelzijdig en bieden een ruim assortiment. Je kunt kiezen uit onderstaande producten:
·         Cateren van borrelhapjes
·         Cateren van buffetten
·         BBQ catering
·         Tapas
·         ‘Walking dinner’
·         Catering van vergaderingen
Er is echter nog veel meer mogelijk. Ze bespreken graag je wensen. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen!

Wat: 10% korting op BBQ-assortimenten vanaf 10 personen
Waar: Stijn Streuvelsplantsoen 6, 2182 ZH Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Informatie: 06-24265272, www.cateringbemyguest.nl

 4,106 total views,  1 views today