Personaliseer je eigen fietsframe, motortank en/of (auto)velgen door het te laten spuiten/poedercoaten bij Bemelman Spuiterij (Noordwijkerhout). Nu met 10% Bol van Voordeelkorting! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/05/2023

Scroll to top

Top

Personaliseer je eigen fietsframe, motortank en/of (auto)velgen door het te laten spuiten/poedercoaten bij Bemelman Spuiterij (Noordwijkerhout). Nu met 10% Bol van Voordeelkorting!

Bemelman Spuiterij Bol van Voordeel 10% korting

Wat is er nou leuker dan je eigen fiets, motor of velgen een beetje te pimpen en helemaal naar jouw idee te spuiten/poedercoaten. Zo val je op een leuke manier op tussen al die andere standaard fietsen. motoren en velgen. Dat kan nu nog makkelijker bij Bemelman Spuiterij.

Het aanbod
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij Bemelman Spuiterij uit Noordwijkerhout 10% Bol van Voordeel korting op het spuiten/poedercoaten van je eigen fietsframe, motortank en/of (auto)velgen.

Over Bemelman Spuiterij
Bemelman Spuiterij is de specialist op het gebied van spuiten, schadeherstel (ook caravans en campers), stralen en poedercoaten.
De Spuiterij voert uiteenlopende (ook industriële) spuitwerkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven. Ze spuiten motortanks, kasten, deuren, keukens, lampen, rotan stoelen, tuinmeubels, radiatoren en al het andere dat een andere kleur mag hebben. Spuitwerk kan zowel in zijde als hoogglans en in alle kleuren.

Prijzen worden uiteindelijk gebaseerd op inschatting en vooraf bepaalt. Tevens bieden zij gratis haal- en brengservice binnen een straal van 10 km.

Wat: 10% korting op het spuiten/poedercoaten van je eigen fietsframe, motortank en/of velgen.
Waar: Gieterij 27, Noordwijkerhout
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252 37 04 04, info@bemelmanspuiterij.nl en bemelmanspuiterij.nl.

Loading