Profiteer van 10% korting op Plategrill New York incl. 1 uur bowlen en 2 drankjes bij All American Bowling in Noordwijkerhout. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Profiteer van 10% korting op Plategrill New York incl. 1 uur bowlen en 2 drankjes bij All American Bowling in Noordwijkerhout.

all american bowling Bol van Voordeel

Dubbel genieten wie wil dat nu niet? Dat kan nu bij All American Bowling! Want naast en lekker potje bowlen kan je ook nog eens lekker genieten van een smakelijke maaltijd van de plate grill. Ook leuk voor een familie-/vrienden-/bedrijfsuitje!

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij All American Bowling 10% korting op de Plategrill New York incl. 1 uur bowlen en 2 drankjes. Dus eerst lekker bowlen en daarna lekker etem en napraten…. maar liefst niet met een volle mond.

Wist je dat All American Bowling ook een permanente Bol van Voordeel heeft? Meer weten klik op deze link!

Over Plategrill New York arrangement
Dit arrangement bestaat uit: 1 uur bowlen, 2 drankjes, Argentijnse steak, Wildzwijn, Procureurlapje, Varkenshaas, Kipfilet en Hamburger. Verder natuurlijk diverse sauzen, frietjes, stokbrood met kruidenboter, saladebar en dessertbuffet. Dit alles voor slechts € 34,95 p.p.(normaal € 41,48). Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 18,28 (normaal € 21,50).

Bowlen Bol van Voordeel

Over All American Bowling nu ook met 18 holes minigolfbaan
Hecht je tijdens een uitje veel waarde aan de totale beleving? Dan is een bezoek aan All American Bowling & Minigolf absoluut de moeite waard.  Op de bowlingbaan geniet je van prachtige videobeelden, muziek en spetterende lichteffecten. Bij het bowlingcentrum ben je het hele jaar door welkom. De fonkelnieuwe minigolfbaan biedt tijdens de lente- en zomermaanden bruisende recreatiemogelijkheden. Ook hier doet de sfeer de USA absoluut eer aan. De midgetgolfbanen zijn aangelegd op speciaal kunstgras. Hierop zijn bouwsels en hindernissen gerealiseerd. Daardoor kom je voor allerlei verrassingen te staan wat de baan voor zowel volwassenen als kinderen leuk en uitdagend maakt.  

Aangenaam toeven
Op het terras van All American Minigolf is het aangenaam toeven. Vanuit de speciale All American Ice-Cream Truck worden lekkernijen in stijl geserveerd. Je kunt proosten met verfrissende drankjes en smullen van verkoelende milkshakes, slush puppies en softijsjes met wel 25 verschillende toppings. Natuurlijk mogen All American Burgers en Texas Spareribs niet op het menu ontbreken. Ook ’s avonds vind je op het terras een en al sfeer. De tuin is aangekleed met gekleurde verlichting en op de achtergrond speelt gezellige Zuid-Amerikaanse muziek. Dit is het perfecte decor voor Midsummer Night Moonlight Minigolf. Een ideale activiteit tijdens zwoele zomeravonden.

Openingstijden All American Bowling
Maandag: 12:00 – 22:00 uur
Dinsdag en Woensdag: 12:00 – 22:00 uur
Donderdag: 12:00 – 22:00 uur
Vrijdag en Zaterdag: 12:00 – 22:00 uur
Zondag: 12:00-21:00 uur

all american bowling Bol van Voordeel

Wat: 10% korting op een New York Plategrill arrangement
Wanneer: t/m 31 augustus
Waar: Langelaan 2, Noordwijkerhout
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252 372 202 en info@allamericanbowling.nl en www.allamericanbowling.nl

Loading