Profiteer van de 1-daagse golf cursus en leer de basisbeginselen van het golfen. Na afloop van de cursus heb je baanpermissie om zelfstandig op de Parkholes van Tespelduyn te spelen. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 03/12/2020

Scroll to top

Top

Profiteer van de 1-daagse golf cursus en leer de basisbeginselen van het golfen. Na afloop van de cursus heb je baanpermissie om zelfstandig op de Parkholes van Tespelduyn te spelen.

Bol van Voordeel Tespelduyn golf

Golf is een super leuke sport en bij Landgoed Tespelduyn kun je fantastisch golfen. Daarnaast kun je er heerlijk genieten van de combinatie van sport en gezelligheid. En als je klaar bent, schuif je lekker even aan voor een drankje of een hapje in het restaurant of op het terras van Tespelduyn.

De actie
Tespelduyn wil het golfen in de regio stimuleren. En daarom hebben ze twee dagen (zaterdag 9 oktober en zaterdag 14 november) geprikt waarop je voor slechts € 99,- van 10.30 uur tot 17.00 een golfcursus krijgt! Op één Bol van Voordeelpas mag je ook een vriend of vriendin meenemen.

Wil je gebruik maken van deze aanbieding, meld je (en jouw vriend of vriendin) dan tijdig aan en geef s.v.p. aan dat je gebruik wilt maken van de Bol van Voordeel aanbieding. En vergeet niet om op de dag zelf ook je Bol van Voordeelpas mee te nemen! Reserveren kan via deze link!

Wist je dat Golfbaan Tespelduyn naast deze actie ook nog een mooie permanente Golf aanbieding heeft. Meer info? Klik op deze link!

Tespelduyn Bol van Voordeel golf

Over de cursus “Baanpermissie Parkholes”
De cursus wordt met een maximale groepsgrootte van 8 personen gegeven. En wat kan je verwachten op deze volle dag golfles van één van de golfprofessionals:
• Theorie- en etiquettecursus in de praktijk
• Materiaal tijdens de cursus
• Greenfee baanles Parkholes
• Inclusief driving-range ballen
• Lunch met een drankje

Over Landgoed Tespelduyn
Bij Landgoed Tespelduyn kun je het hele jaar door fantastisch golfen. Indien je reeds in het bezit bent van een Tespelduyn baanpermissie of HCP 54 kun je bij Tespelduyn terecht voor het spelen van de 9-holes Bloembollenbaan. Tevens kun je gebruik maken van ons Training Centre; oefen je slag op de drivingrange of je korte spel op de putting green of chipping green en/of op het pitchveld.

Wat: 1-daagse golfcursus “Baanpermissie Parkholes” voor € 99,-
Waar: Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout
Wanneer: op zaterdag 9 oktober en 14 november
Hoe: Reserveer nu door te klikken op deze link
Info: 06-4805 6323 (Arjan Stokman) en golfschool@tespelduyn.nl en www.golfbaantespelduyn.nl

Gratis golfles Tespleduyn bol van voordeel

 316 total views,  2 views today