Profiteer van de Herfstaanbieding bij Deco Home Lisse! Maar liefst 20% korting op gehele vernieuwde huismerk verf- en behangcollectie. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 18/10/2018

Scroll to top

Top

Profiteer van de Herfstaanbieding bij Deco Home Lisse! Maar liefst 20% korting op gehele vernieuwde huismerk verf- en behangcollectie.

Profiteer van de Herfstaanbieding bij Deco Home Lisse! Maar liefst 20% korting op gehele vernieuwde huismerk verf- en behangcollectie.

De zomer is helaas voorbij en de herfst komt er aan! En dat is een goed moment om nog wat aan je huis te doen en deze klaar te maken voor de winter. Dit wordt nu nog leuker met de Bol van Voordeel Herfstaanbieding van Deco Home Lisse.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij Deco Home Lisse 20% korting op de geheel vernieuwde huismerk collectie verf en behang. Je huis opknappen is nog nooit zo leuk geweest.

Over Deco Home Lisse
Deco Home Lisse is hét adres voor alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt. Bij hen vind je alle productgroepen onder één dak zodat je alles in een keer kan uitzoeken. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat.
Weet je al wat je wilt? Dan hebben zij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in het assortiment. Hulp nodig bij het kiezen? Deco Home Lisse adviseert je graag met een passend en deskundig advies Dit kan ook op afspraak buiten de standaard winkeltijden en op locatie!

Wat: 20% korting op de gehele huismerkcollectie verf en behang
Wanneer: tot en met 31-10-2018
Waar: Kanaalstraat 86, 2161 JP Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas, pas op voorhand tonen
Informatie: 0252-424528, www.decohomelisse.nl

 

1,482 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag