Regelmatig moe? Stressklachten? Pijnklachten of blokkades in het lichaam? Dan is het tijd voor een persoonlijke APK! Dat kan nu goed en prettig geprijsd bij Personal Touch Nederland met 40% korting op een Welkomstbehandeling - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 26/10/2021

Scroll to top

Top

Regelmatig moe? Stressklachten? Pijnklachten of blokkades in het lichaam? Dan is het tijd voor een persoonlijke APK! Dat kan nu goed en prettig geprijsd bij Personal Touch Nederland met 40% korting op een Welkomstbehandeling

Regelmatig moe? Stressklachten? Pijnklachten of blokkades in het lichaam? Dan is het tijd voor een persoonlijke APK! Dat kan nu goed en prettig geprijsd bij Personal Touch Nederland met 40% korting op een Welkomstbehandeling

De huidige maatschappij vraagt wel van ons en van ons lichaam en geest en dat merken we.  Veel mensen hebben allerlei ‘vage’ klachten dus lopen we hier maar mee door. Gelukkig hoeft dit niet meer! Met de persoonlijke APK van een Natuurgeneeskundige therapeut. Aarzel niet langer en zorg goed voor jezelf.

De Actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je een Welkomst behandeling. Je betaalt geen € 65,- (1,5 uur) maar € 40,- voor een maat gemaakte persoonlijke APK. Ook leuk om cadeau te geven.

Naast deze mooie aanbieding heeft Personal Touch Nederland nog een Bol van Voordeel aanbieding. Wil je hier meer over weten klik dan op deze link.

De behandeling
De Natuurgeneeskundige behandeling begint natuurlijk met een intakegesprek om meer te weten te komen over de klachten en de mogelijke oorzaken hiervan. Daarna wordt samen met jou bepaald welke behandeling of combinatie van behandelingen op dat moment nodig is. Denk hierbij aan zaken zoals: bloedsomloopstimulatie, ontspanningsmassage, triggerpoint massage voor pijnbestrijding of een combinatie van natuurgeneeskundige oplossingen. U zult merken dat u zich na de behandeling beter (minder pijn, betere doorbloeding en energieker) voelt.

Over Personal Touch Nederland
Personal Touch Nederland doet er alles aan om u centraal en persoonlijk bij te staan in uw genezing/vitalisering. Hun specialisaties: Klassieke massages, Ontspanningsmassages en Shiatsu massages. Ook zijn zij opgeleid in Reiki behandelingen, Aura Healing en andere orthomoleculaire therapeutische behandelingen.

Personal Touch Nederland onderscheidt zich door:

 • Persoonlijke op maat gemaakte behandelingen
 • In de praktijklocatie Hoofddorp of op locatie bij de klant
 • Gecombineerde behandelingen
  o fysieke lichamelijke klachten
  o stress en emotie
  o natuurlijke voeding of te aan voeding aan te vullen
 • Vergoeding Zorgverzekeraar
 • Versnelling in herstelperiode tot wel 50%
 • Eerlijke service

Wat:  een Welkomst behandeling (1,5 uur) voor € 40,- in plaats van € 65,-
Waar: In eigen praktijk: Kreilerhof 41, 2151 PK Nieuw-Vennep
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info:  06-15565899, 023-2100157, info@personaltouchnederland.nl, www.personaltouchnederland.nl

 

 11,157 total views,  1 views today