Sluit je hypotheek af of over bij de Hypotheekshop Lisse Voorhout en krijg een speciale Bol van Voordeelpas tot vele duizenden euro’s extra voordeel bij onze partners naast de vele andere aanbiedingen van Bol van Voordeel. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 03/02/2023

Scroll to top

Top

Sluit je hypotheek af of over bij de Hypotheekshop Lisse Voorhout en krijg een speciale Bol van Voordeelpas tot vele duizenden euro’s extra voordeel bij onze partners naast de vele andere aanbiedingen van Bol van Voordeel.

Hypotheekshop Lisse Voorhout Bol van Voordeel

Na het afsluiten van een hypotheek volgt vaak een periode met hoge uitgaven. Want je hebt dan wel een huis gekocht maar vaak moet daar toch nog wat aan gedaan worden om het helemaal naar je zin te maken. Zo moeten er bijv. nieuwe planten in de tuin, toch een nieuwe vloerbedekking of behangetje, heeft de badkamer een opknapbeurtje nodig of is de ketel verouderd en is een house warming party wel op zijn plaats etc etc. Om deze kosten wat te drukken heeft de Hypotheekshop Lisse Voorhout en Bol van Voordeel een speciale pas ontwikkeld: de Bol van Voordeel/Hypotheekshop pas.

De aanbieding
Na het af- of oversluiten van een hypotheek bij de Hypotheekshop Lisse Voorhout krijg je een gratis speciale Bol van Voordeel/Hypotheekshop-pas. Deze pas beval alle voordelen van een ‘normale’ Bol van Voordeelpas maar daarnaast bevat hij nog een aantal extra voordelen bij meerdere van onze Bol van Voordeel partners. Op vertoon van de speciale Bol van Voordeelpas kan je profiteren van de gewone en de extra Bol van Voordeel aanbiedingen.

Onderstaand een kort overzicht van de speciale Bol van Voordeel/Hypotheekshop aanbiedingen. Een uitgebreidere beschrijving en de speciale Bol van Voordeelpas krijg je uitgereikt van bij de Hypotheekshop Lisse Voorhout na het af- of oversluiten van je hypotheek.

  • Tuincentrum Greenhouse (Noordwijkerhout): 20% korting op alle planten voor binnen en buiten.
  • Interieurwinkel Kleur & Interieur (Lisse): eenmalig 10% korting op het  gehele huismerkassortiment en 15% op alle verven.
  • Tijdelijke opslag MOBOX (Sassenheim): € 25,- op de totale order.
  • Interieurwinkel Verf & Wonen (Hillegom): eenmalig 15% korting op alle gordijnen en raamdecoratie.
  • Drinxx Slijterij en Wijnhandel (Noordwijk & Voorhout); 10% korting op alle champagnes.
  • Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte (Voorhout): gratis APK van de CV-ketel ter waarde van € 110,-
  • Vloeren & Badkamers TNL (Sassenheim): 15% korting op het hele assortiment.
  • Catering Be My Guest (Hillegom): Borrelplank met 60 hapjes voor € 60,- i.p.v. € 75,-
  • Relax Stoelen Comfort Living (Hillegom): 25% korting op hun massage stoelen.
  • Klusbedrijf Trimasta Service (Sassenheim): naast enkele standaard uit- en verbouwing aanbiedingen geldt de volgende aanbieding special voor de Hypotheekshop: 12,5% korting en gratis interieur- en kleuradvies van hun vaste styliste t.w.v. €750,- bij een verbouwing vanaf € 80.000,- (incl. BTW).

Wil je meer weten over de standaard aanbiedingen van deze Bol van Voordeelpartners zoek ze dan even op in deze site.

Hypotheekshop Lisse Voorhout Bol van Voordeel

Over de Hypotheekshop
De Hypotheekshop is ontstaan vanuit de NVM Hypotheekshop. In de loop der tijd zijn we zelfstandig verder gegaan als ‘De Hypotheekshop’. Inmiddels kunnen we je, naast hypotheken, een compleet assortiment van financiële producten en verzekeringspakketten bieden. Zo vind je alles op het gebied van wonen en geld onder één dak.

Wat: Gratis Bol van Voordeel/Hypotheekshop-pas met vele duizenden euro’s extra voordeel bij af- of oversluiten van een hypotheek
Waar: Kanaalstraat 51, 2161 JB Lisse
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeel/Hypotheekshop-pas toegang tot de standaard en speciale Bol van Voordeelaanbiedingen
Info: 0252 746 007, www.hypotheekshop.nl/lissevoorhout en lisse661@hypotheekshop.nl

Hypotheekshop Lisse Voorhout Bol van Voordeel

 5,082 total views,  2 views today