Snorkelen, aqua fitness of zwemles? Ontvang de eerste les gratis! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 16/09/2021

Scroll to top

Top

Snorkelen, aqua fitness of zwemles? Ontvang de eerste les gratis!

eerste-les-gratis-zwemcollege-lisse

Veel kinderen zijn echte waterratten. Spelen in en met water is een van de leukste dingen die er is. Je kind vermaakt zich uren! Maar ook als je wat ouder wordt kan zwemmen je helpen om fit te blijven en te ontspannen.

Zwemcollege Lisse
Bij Zwemcollege Lisse ben je aan het goede adres voor diverse soorten zwemlessen. Zo kun je er snorkelles krijgen, maar je kunt ook meedoen met aqua fitness voor volwassenen. Kinderen kunnen er op een leuke en persoonlijke manier hun zwemdiploma’s halen, maar Zwemcollege Lisse biedt ook privé zwemles voor volwassenen aan.

Persoonlijk zwemonderwijs
Wanneer kinderen goed zwemonderwijs krijgen, zullen ze daar lang plezier van hebben. Zwemcollege Lisse kent geen ‘standaardaanpak’, maar kijkt naar elk kind persoonlijk en naar zijn of haar karakter. Zwemonderwijs doen zij in groepjes van maximaal vijf leerlingen, maar kan ook op individuele basis plaatsvinden. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom om zwemles te volgen.

Wist je dat de zwemlessen van Zwemcollege Lisse telkens met een ‘goed’ of ‘zeer goed’ worden beoordeeld in de rapportages van het Nationaal Platform Zwembaden (NPZ)?

De actie
Wil je zelf ondervinden hoe de aanpak van Zwemcollege Lisse in zijn werk gaat? Of denk je eraan om op aqua fitness te gaan, maar weet je niet of het iets voor je is? Maak dan gebruik van de doorlopende actie van Zwemcollege Lisse: de eerste les is gratis! Dat geldt voor zwemles voor kinderen, snorkelles, privé zwemles voor volwassenen, aqua fitness, vrijzwemmen (op afspraak) en peuter overlevingszwemmen.

Peuter overlevingszwemmen
Tijdens de lessen overlevingszwemmen leert je kind spelenderwijs – met behulp van een zwempak met drijvers – om zelfstandig naar de kant te komen. Of, wanneer ze te ver van de kant zijn, om zelf op de rug te draaien. De lessen zijn geschikt voor peuters vanaf 2,5 jaar en worden gegeven in groepjes van 6 kinderen met 2 leerkrachten. Ideaal als je een ondernemende peuter hebt.

Wat: de eerste zwemles gratis bij Zwemcollege Lisse (zwemles voor kinderen, snorkelles, privé zwemles voor volwassenen, aqua fitness, vrijzwemmen (op afsrpaak) en peuter overlevingszwemmen
Waar: Meer en Duin 9, 2163 GA in Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-422966, info@zwemcollegelisse.nl en www.zwemcollegelisse.nl

logo-lisse

 7,023 total views,  1 views today