Sportieve aanbieding: 15% korting op het spuitwerk van je Artigiano fiets en GRATIS naamsvermelding op je fiets bij Bemelman Bike Sport Lisse - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/10/2020

Scroll to top

Top

Sportieve aanbieding: 15% korting op het spuitwerk van je Artigiano fiets en GRATIS naamsvermelding op je fiets bij Bemelman Bike Sport Lisse

Sportieve aanbieding: 15% korting op het spuitwerk van je Artigiano fiets en GRATIS naamsvermelding op je fiets bij Bemelman Bike Sport Lisse

Artigiano betekent letterlijk “ambachtsman” en is het eigen fietsmerk van Bemelman Bike Sport te Lisse . Als u een unieke fiets wilt dan moet u bij Bemelman Bike Sport zijn. Een fiets, waarvan er letterlijk maar één op de wereld is. Dit doen ze door het customizen van racefietsen en moutainbikes in elk gewenst ontwerp en kleurstelling, gelakt en opgebouwd door “ambachtsmannen”. Waardoor ook het rijplezier uniek zal zijn .

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij Bemelman Bikesport bij aankoop van een Artigiano racefiets of mountainbike 15% korting op het spuitwerk plus gratis naamsvermelding op de fiets. De Artigiano fiets wordt natuurlijk geheel naar wens opgebouwd en in iedere gewenste kleur gespoten.

Wist je dat Bemelman Bikesport nog een andere mooie Bol van Voordeel aanbieding heeft namelijk 10% korting op onderhoud en alle fietsaccessoires. Meer info klik op deze link.

De voordelen van een Artigiano fiets
• Een unieke fiets
• Je eigen ontwerp
• Je eigen kleuren
• Je eigen type frame
• Keuze uit onderdelen
• Keuze uit wielen

Over Bemelman Bike Sport
Bemelman Bike Sport is een beleving voor de sportieve fietser die iets bijzonders wil. Een unieke fiets, waar er letterlijk maar één van op de wereld is. Door het customizen van racefietsen, mountainbikes, cross-, baan-, tour-, travelfietsen en E-bkes, in elk gewenst ontwerp en kleurstelling. Wie zijn fiets door Bemelman Bike Sport laat personaliseren, ligt al direct een lengte voor. Natuurlijk kan men hier ook terecht voor de sportieve E-bike.
Met Bikepaint beschikt Bemelman Bike Sport over een uniek middel om je fiets nog persoonlijker te maken.

Inmiddels zijn ze Premium dealer van het merk Merida met 17 modellen o.a. Crossway’s, MTB, racefietsen en E-bikes. Artigiano (vakmanschap) is het eigen merk van Bemelman Bike Sport welke in de spuiterij geheel in eigen kleur en ontwerp gespoten kan worden en custom built opgebouwd. Vandaar …. We built your dream!

Wat: 15% korting op het spuitwerk van je Artigiano racefiets of mountainbike plus GRATIS naamsvermelding op je fiets
Waar: Kanaalstraat 20, Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-785549, info@bemelmanbikesport.nl en bemelmanbikesport.nl

 4,560 total views,  2 views today