Tijd voor een nieuw behang? Bij Kleur & Interieur is de keuze, reuze! Nu met gratis behanglijm voor Bol van Voordeel pashouders. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 31/10/2020

Scroll to top

Top

Tijd voor een nieuw behang? Bij Kleur & Interieur is de keuze, reuze! Nu met gratis behanglijm voor Bol van Voordeel pashouders.

Gratis behanglijm Kleur & Interieur Lisse Bol van Voordeel

Ben je, je oude behang een beetje zat aan het worden dan is er nu wellicht wat tijd om je huis weer helemaal leuk te maken. En waar kan je dan beter terecht dan bij Kleur & Interieur in Lisse want je kan kiezen uit een uitgebreid assortiment behangen.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij Kleur & Interieur Lisse bij de aankoop van behang gratis behanglijm natuurlijk krijg je ruim voldoende gratis behanglijm mee voor je behangklus.

Wist je dat Kleur en Interieur ook nog een leuke verfaanbieding heeft voor Bol van Voordeel pashouders? Meer info? Klik op deze link!

Kleur & Interieur Lisse Bol van Voordeel

Over Kleur & Interieur Lisse
Kleur & Interieur is hét adres voor alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt. Bij hen vind je alle productgroepen onder één dak zodat je alles in een keer kan uitzoeken. Het complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat.

Weet je al wat je wilt?
Dan hebben zij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in het assortiment.

Hulp nodig bij het kiezen?
Kleur & Interieur Lisse adviseert je graag met een passend en deskundig advies.

Wat: Gratis behanglijm bij aankoop van behang
Waar: Kanaalstraat 86, 2161 JP Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas, pas op voorhand tonen
Informatie: 0252-424528, www.kleureninterieurlisse.nl/, info@kleureninterieurlisse.nl

 1,090 total views,  2 views today