Tijdens de Keukenhofperiode 10% korting op de gehele rekening (ontbijt, lunch en borrel tot 17.00 uur) bij restaurant “Het Tussenstation” Lisse - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/04/2019

Scroll to top

Top

Tijdens de Keukenhofperiode 10% korting op de gehele rekening (ontbijt, lunch en borrel tot 17.00 uur) bij restaurant “Het Tussenstation” Lisse

Bol van Voordeel het Tussenstation Lisse korting op ontbijt, lunch en borrel

Even lekker uitgebreid buiten de deur ontbijten of lunchen, wie wil dat nou niet? Of gewoon genieten van koffie met gebak of een borrel. Dat kan nu 7 dagen in de week met een leuke Bol van Voordeel korting. Dat wordt smullen geblazen!

Het aanbod:
Tijdens de Keukenhofperiode van 22 maart tot 22 mei 2019 serveren zij een aangepast menu. Voor meer info over het menu, klik op deze link. Op vertoon van je Bol van Voordeel kaart krijg je 10% korting op de gehele rekening (eten en drankjes).

Wist je overigens dat Het Tussenstation ook een leuke diner aanbieding heeft? Meer info klik op deze link.

tussenstation Lisse Bol van Voordeel Gratis wijnarrangement diner

 

 

Over het Tussenstation:
Ontdek de magie van eten in een rijksmonument “Het Tussenstation” van Lisse. Met zijn eigentijdse inrichting is het of je bij Het Tussenstation in een andere wereld stapt. Begin de dag met een heerlijke verse croissant en een glaasje jus d’orange als ontbijt. Lekker lunchen is bij ons een pure verwennerij. Tijdens de Keukenhofperiode serveren wij een aantal vaste maar overheerlijke menu’s.

Wat: 10% korting bij gehele rekening voor ontbijt, lunch en borrel tot 17.00 uur bij ‘Het Tussenstation”
Wanneer: 22 maart t/m 22 mei 2019
Waar:
Stationsweg 59, Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Informatie: 0252-422202, www.hettussenstationlisse.nl en info@hettussenstationlisse.nl

1,293 totaal aantal vertoningen, 9 aantal vertoningen vandaag