Topaanbieding voor de Sportliefhebber. GRATIS toegang tot de Drivingrange van Landgoed & Golfclub Tespelduyn - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/06/2019

Scroll to top

Top

Topaanbieding voor de Sportliefhebber. GRATIS toegang tot de Drivingrange van Landgoed & Golfclub Tespelduyn

Topaanbieding voor de Sportliefhebber. GRATIS toegang tot de Drivingrange van Landgoed & Golfclub Tespelduyn

Juni is een mooie maand om te starten met golfen of het weer eens op te pakken. Lekker buiten en genieten van het zomerweer. Dat kan natuurlijk alleen om lekker rustig te oefenen of gezellig met je vrienden en/of vriendinnnen een mooie slag slaan, terwijl er onderling toch een beetje competitie voelbaar is. Wie slaat het verst?

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas heb je de hele maand juni GRATIS toegang op de Drivingrange van Landgoed Tespelduyn en krijg je 1x mand gratis ballen om af te slaan.

Over Landgoed Tespelduyn
Bij Landgoed Tespelduyn kun je, het hele jaar door, fantastisch golfen. Indien je reeds in het bezit bent van een Tespelduyn baanpermissie of HCP 54 kun je bij Tespelduyn terecht voor het spelen van de 9-holes Bloembollenbaan. Tevens kun je gebruik maken van ons Training Centre, oefen je slag op de drivingrange of je korte spel op de putting, chipping & pitching greens.

Daar omheen kun je heerlijk genieten van de combinatie van sport en gezelligheid. En als je klaar bent, schuif je lekker even aan voor een drankje of een hapje in het restaurant of op het terras van Tespelduyn.

Wat: de gehele maand juni GRATIS toegang tot de Drivingrange + 1x mand met gratis ballen om af te slaan.
Waar: Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout
Wanneer: tot en met 30 juni 2019
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas op de dag zelf
Info: 0252 – 241 333 en info@tespelduyn.nl en www.tespelduyn.nl

2,544 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag