Tot maar liefst 50% korting op pijnloze, snelle en definitieve ontharing van Bikinilijn, Onderbenen en Oksels bij onze partner Keller Skincare uit Voorhout. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 30/05/2023

Scroll to top

Top

Tot maar liefst 50% korting op pijnloze, snelle en definitieve ontharing van Bikinilijn, Onderbenen en Oksels bij onze partner Keller Skincare uit Voorhout.

Tot maar liefst 50% korting op pijnloze, snelle en definitieve ontharing van Bikinilijn, Onderbenen en Oksels bij onze partner Keller Skincare uit Voorhout.

Wie wil er niet op elk moment van de dag goed en verzorgd uitzien? En met het voorjaar en zomer in het verschiet is dat zelfs nog belangrijker. Dat kan nu met definitieve, pijnloze ontharing door onze partner Keller Skincare met behulp van de meest moderne 3 in 1 ICE Diode laser.

Over de actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas, heeft onze partner Skin Care uit Voorhout een super scherpe aanbieding voor het definitief, snel en pijnloos ontharen van de bikinilijn, onderbenen en oksels.
Keller Skincare werkt hiermee met de nieuwste 3 in 1 Diode laser die geschikt is voor het gehele lichaam en ieder huidtype.

  • Bikinilijn: nu € 50, normaal € 100 (50% korting)
  • Onderbenen: nu € 100, normaal € 150 (33% korting)
  • Oksels: nu € 25, normaal € 50 (50% korting)

De aanbieding is geldig gedurende de gehele behandelingsperiode, de prijs is per behandeling.

En natuurlijk kunnen ook mannen bij hen terecht bijvoorbeeld voor het ontharen van de rug.

Bol van Voordeel keller Skincare

Over Ontharen
Wil je van overbeharing af dan ben je bij Keller Skincare, met ruim 20 jaar ervaring in langdurig ontharen, op het juiste adres. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de 3 in 1 ICE lasermethode de meest effectieve methode is om ongewenste haren op een veilige en comfortabele manier te verwijderen.

Wist je overigens dat laserontharing in het gezicht door de meeste zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. Keller Skincare werkt met de meeste zorgverzekeraars samen omdat ze bij Keller Skincare gecertificeerde ontharingstherapeuten zijn.

Over Keller Skincare
Keller Skincare is een toonaangevende huidverzorgingspraktijk op het gebied van huidverzorging en huidverbetering in Voorhout met ruim 40 jaar ervaring. Zij beschikken over kennis, kunde en werken met de nieuwste professionele apparatuur en hoogwaardige producten.

Bij Keller Skincare werken zij eraan om uw huid in een goede conditie te houden en te verbeteren. Ze zijn gespecialiseerd in acne, camouflage en ontharen. Jouw huid is hun visitekaartje. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies staan bij hen voorop.

Boek nu je afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek en/of behandeling!

Wat: tot 50% korting op definitieve ontharing
Waar: Rozenhaag 1, 2216 AJ Voorhout
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-231001, Whatsapp: 06-29100800, info@kellerskincare.nl en www.kellerskincare.nl

Loading